Tételek ahol a szak "Vendéglátó Szakmenedzser" és a mű dátuma 2014

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | G | H | I | J | K | M | P | S | T | V
Találatok száma: 19.

B

Bank Gabriella (2014) Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Botos Ákos (2014) Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Csipes Barnabás (2014) A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cséfalvay Dávid (2014) Táplálkozás a fitnessben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gergely Roland (2014) Étkezés a testépítésben-különös tekintettel a versenyfelkészülési időszakra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Haller Orsolya (2014) Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hamarák István (2014) A francia gasztronómia részletes bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hertelendy Mátyás (2014) A Badacsonyi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Iváncsics Mária (2014) A csokoládé múltja, jelene és jövője a magyarországi cukrásziparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Iváncsics Mária (2014) A csokoládé múltja, jelene és jövője a magyarországi cukrásziparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jánosa Péter (2014) Gasztronómia a testépítésben - különös tekintettel a tömegnövelésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kodrucz Rita (2014) A gazdasági tényezők hatása az olasz és görög nemzeti konyhák kialakulására a XX.században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Richárd (2014) Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kósik Lajos (2014) Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Mandjik Benjámin (2014) A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Peták Zsuzsanna (2014) A tokaji borvidék jelentősége a regionális vendéglátában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szorgalmatos Dorottya (2014) Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóth Adrienn (2014) A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vidi Sándor (2014) A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 23. 02:47:52 CEST.