Tételek ahol a szak " Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: F | G | J | K | L | P | S | T
Találatok száma: 11.

F

Fekete Eszter Anita (2018) Budapest klasszikus városnéző turizmusához kapcsolódó látnivalók népszerűsége az ide látogató külföldi fiatalok körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Goda Vivien (2018) A hazai gyógyidegenforgalom fejlesztési irányai Bükfürdő térségében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jordáki Nikolett (2018) A Dél – Alföld turisztikai régióban található turisztikai vállalkozások eredményességének komplex vizsgálata figyelembe véve az Európai Uniós pályázatok hatásait – konkrét példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kiss Alexandra (2018) A budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok bemutatása és hozzájárulása a turizmushoz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lázár Krisztina (2018) A marketing szerepe a Balaton turisztikai régió piacra vitelében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Polgár Alexandra Zsanett (2018) Tisza-tó turizmusa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pázmány Gergely (2018) A sportesemények hatása a magyar turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szeder Barna (2018) Turizmus trendjei Új-Zélandon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sáhó Tamás Olivér (2018) Turisztikai Fejlesztési Lehetőségek Pest Megyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Takács Noémi (2018) A turisztikai kiállítások létjogosultsága az internet uralta világban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Enikő Vivien (2018) A rendezvények hatása egy választott kistérség turizmusának fejlődésére - Békéscsabai kistérség példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 06:38:23 CEST.