Tételek ahol a szak " Turizmus - Vendéglátás szak" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | H | J | K | R | V
Találatok száma: 7.

A

Andóczi-Balog Rita (2018) A Mellow Mood Hotels Atrium Fashion Hotel, Buda Castle Fashion Hotel és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace sales és marketing tevékenységének összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Bata Bettina (2018) Az Uniworld Boutique River Cruise Collection housekeeping tevékenységének bemutatása és annak összehasonlítása a szállodai housekeeping részleggel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hatala Márk (2018) A charterpiac változásai egyes desztinációkban a diszkont légitársaságok piacra lépésével összefüggésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Járomi-Balogh Krisztina (2018) Vitam-Inn Natúrbár és Apartmanház – Egy speciális étrendekre szakosodott vendéglátóegység és a hozzá tartozó allergiabarát szálláshely létrehozása és jövője Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kondor Bernadett (2018) A viselkedéskultúra és kommunikáció szerepének fontossága a turizmusban - Interkulturális tréning Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Rajcziová Adriana (2018) Új-Zéland turisztikai koncepciója - Egy magyarral ellentétes idegenforgalmi stratégia elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vásári Viktória (2018) Természetvédelem és turizmus a fővárosi helyi jelentőségű természetvédelmi területek és emlékek vonatkozásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:32:18 CEST.