Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Bokovics Martin (2015) SZOVÁTA ÉS KÖRNYÉKE TURISZTIKAI LEHETŐSÉGEI. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bódizs Ágnes (2015) A Front Office működése a Boscolo Budapest Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dér Zsófia (2015) Szálláshelyi preferenciák vizsgálata a turizmusban - Generációk szálláshely preferenciái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Géczi Orsolya (2015) A rendezvényszervezés fejlődése és bemutatása az Abacus Hotel Business & Wellness Hotel **** Superiorban, a DM Kft. rendezvényének gyakorlatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Nanetta (2015) Bemutatása egy fővárosi gyógy és vidéki wellness szállodakomplexumnak a szolgáltatáskínálatával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Oberritter Dóra (2015) A SZÁLLODÁKBAN ELŐFORDULÓ KOMMUNIKÁCIÓS HELYZETEK, ETIKETT ÉS PROTOKOLL ELVÁRÁSOK KOMPLEX VIZSGÁLATA A JERSEY SZIGETI WATER’S EDGE HOTELBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Törzsök Brigitta (2015) A Rubin Wellness & Conference Hotel wellness részlege és vendégkörének tanulmányozása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Veronika (2015) Magyarországi természetes gyógytényezők bemutatása, gyógyhelyek vendéglátóhelyeinek fejlesztési irányai az egészséges étkeztetés tükrében. Különleges étrendkínálat bevezetésének lehetséges megoldásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:36 CEST.