Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | E | H | J | K | M | N | O | S | T
Találatok száma: 24.

B

Barsai Zsolt (2018) Blended learning megjelenése a középiskolai diákok tanulási sajátosságainál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Blahuta Nikolett Andrea (2018) Változásmenedzsment és stratégiaváltás szükségessége egy külföldi HORECA munkákra szakosodott munkaerő-közvetítő cégnél - A Crew Agency Kft. jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dubai Gréta (2018) Novo Parts Trade Kft. értékesítésének hatékonyság vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

E

Egerszegi Csaba (2018) A Norbi Update Lowcarb Zrt. tevékenysége, fókuszban a vásárlói szokások elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hercz Csilla (2018) Környezettudatosság vizsgálata a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Intézményeiben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Zsolt (2018) A magyar szakképzés története, helyzete a 21. század elején a szakképzés és a munkaerőpiac kölcsönhatása szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Juhász Judit (2018) A hitelközvetítés tapasztalatai – Széchenyi hitel alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kecskés István (2018) Nu Skin Eastern Europe Kft. működési rendszere, különös tekintettel a Support Team munkájának eredményességére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kispál Péter (2018) IKT eszközök a műszaki cikk áruismeret oktatásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Ádám (2018) Az E-Educatio Zrt. tevékenysége és a piaci növekedés vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kristóf Renátó (2018) Egy új, a kólás ízesítésű alkoholos sör bevezetése a piacra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Magyari Tünde (2018) Egy vezető könyvkiadó vállalkozás elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Maros Ottó (2018) Egy lehetséges jelzáloghitel termékmódozat bevezetésének vizsgálata a K&H Bank Zrt-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Matisz Tibor (2018) Budapest Museum Central elemzése, fókuszban termék és árpolitikájának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Richárd György (2018) A Szerelvény Szakáruház fejlesztéseinek illetve fejlődéseinek lehetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Orosz Diána (2018) Reklámozási tevékenységek bemutatása; Marco Polo Top Hostel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Sallai Vivien Imola (2018) Napenergia sajátosságai, és felhasználásának helyzetelemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Simon Rita (2018) Jelen korunk komplex környezeti és gazdasági kihívásai ~ pálmaolaj esettanulmány tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Dániel (2018) Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar marketingkommunikációs tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sári Vanessza (2018) A Di-Fer Érd kereskedelmi vállalkozás életútjának bemutatása, különös tekintettel az értékesítési stratégia alakulására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sörös Dániel (2018) Friss áru termékcsoport értékesítésének sajátosságai egy kereskedelmi vállalkozás tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tábori Zoltán (2018) Tudatos élelmiszer-fogyasztás a Z-generáció körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Norbert Krisztián (2018) A 68. számú Aldi élelmiszerdiszkont értékesítésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Török-Kasztory Brigitta (2018) Richter Gedeon Nyrt. stratégiai szemléletének elemző bemutatása. Stratégia és taktika az üzleti életben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:21 CEST.