Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | I | J | K | M | P | R | S | T | V
Találatok száma: 29.

B

Beke Leila (2016) A béren kívüli juttatások, a cafeteria rendszere a vállalkozásoknál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Biró Viktória (2016) Magyarország családbarát politikája az egészségbiztosítási ellátások tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Boncföldi Balázs (2016) Leltározási tevékenység vizsgálata a Danubius Zrt-nél, kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Büki Bertalan (2016) A számviteli törvény 2016-os változásai, annak hatása a magyar vállalatok és a Forest Hungary Kft. éves beszámolójára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Csányi Edina (2016) Egy nagykereskedelmi vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének bemutatása több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czank Alexandra (2016) A Don Pedro Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dózsa Ágnes (2016) A pénzügyi kontrolling és az anyagproduktivitás bemutatása a Schneider Electric Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Fóris Brigitta (2016) Az OTP Bank Nyrt. önkormányzati üzletágának átfogó ismertetése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Földi Henriett (2016) Egy konkrét vállalkozás pénzügyi elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Galyas Emma (2016) Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli feladatokra vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Illés Gergő (2016) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolója alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

J

Jandzsó Vivien (2016) A LAB-NYÚL Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jantek Dániel (2016) Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének a kialakítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kmetty Dóra (2016) Elektronikus kereskedelem bemutatása és egy kereskedelmi vállalat működése ERP rendszeren keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Makrai Georgina (2016) A Főkert Nonprofit Zrt. számviteli és adózási sajátosságai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mester Amarilla (2016) Teskánd Község Önkormányzata tevékenységének vizsgálata 2013-2015. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Preininger Júlia (2016) Az adózás és a számvitel kapcsolatának bemutatása egy pénzügyi vállalkozás szemszögéből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Prelogh Bianka (2016) A Nova Bútor Bútorgyár Kft. kanban termelésirányítási rendszerének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pátkai Erika (2016) Az adóhatóság által alkalmazott adóelkerülés megakadályozását célzó intézkedések és ezek számviteli megjelenése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Redenczki Dóra (2016) A kis- és középvállalkozások adózási lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Reszler Evelin (2016) A könyvvizsgálói ellenőrzés és az egyszerűsített éves beszámoló valódiságának vizsgálata egy konkrét vállalkozáson keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rácz Petra (2016) Az éves beszámoló elemzésének módszerei, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Salamon Bettina (2016) Öngondoskodás, a jövőd tudatos alakítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Alexandra (2016) Bankolj bárhol, bármikor! Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szalkai Nikolett (2016) SZÁMVITEL ÉS ADÓZÁS KAPCSOLATA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Takács Kitti (2016) Megtakarítások fontossága – Az öngondoskodás szerepe napjainkban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Varga Erzsébet (2016) Egy magyar gyógyszergyár térhódítása Európa és a világ gyógyszerpiacain – A Richter Gedeon Nyrt. költségeinek és eredményének, valamint piaci helyzetének alakulása és elemzése a 2011 – 2015 közötti időszakban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Verhás Tamás (2016) A nők korhatár előtti öregségi nyugdíjra jogosultsága. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vránics Henrietta (2016) Az éves beszámoló elemzése, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 02:35:25 CEST.