Tételek ahol a szak "Gazdálkodási és menedszment" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: C | D | F | H | J | K | L | M | P | S | U | V
Találatok száma: 20.

C

Csepregi Szilvia (2016) Elektronikus kereskedelem és online fizetési szokások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czifra Márk István (2016) A fintech szektor helyzete és kilátásai hazai és globális viszonylatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Diószegi Dávid (2016) Üzleti modellek a hálózati gazdaságban. Az üzleti modell fejlődése. E-business vállalkozás üzleti modelljének kritikai bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dobrai Éva (2016) A sikeres projekt alapelemei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fazakas Szimonetta (2016) Hogyan lehetne népszerűbb a fair trade? A hazai lehetőségek vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hanyecz Bernadett (2016) A magyarországi kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei, különös tekintettel a banki termékekre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horgász Balázs (2016) A szolgáltatás menedzsment elmélete és gyakorlata, ügyfélkapcsolat menedzsment az OTP Bank gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jakab András Dávid (2016) A Sziget Kulturális Menedzser és Rendezvényszervező Iroda marketingstratégiájának elemző értékelése a Balaton Sound fesztivál példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Juhász Norina (2016) A lakossági hitelezés gazdasági és statisztikai elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kerekes Alexandra (2016) Munkavállalók helyzete Magyarországon A munkaerő-kölcsönzés szerepe a munkaerő-piaci igények kielégítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Gabriella (2016) A projektmenedzsment szerepe egy kereskedelmi tevékenységet folytató vállalat életében/Az emberi erőforrástervezés problematikája a projektekben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kurucz Edit Nikolett (2016) Az MLM rendszerek marketingkommunikációs eszközeinek összehasonlítása a pénzügyi szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kérges János (2016) Sportfinanszírozás hatékonysági, gazdálkodási, szervezési kérdései, megvalósítás gondjai,jövőbeni feltételek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lesták Márk (2016) Uniós források hatása a Garden Juice Kft. vizsgálatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Mundweil Kinga (2016) Stratégiai váltás hatása az üzleti modellre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Ágnes (2016) Az inspiráló munkakörnyezet hatása a Bosch életére és a munkaerőpiacon betöltött pozíciójára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pekk Gabriella (2016) A digitális hirdetésblokkoló szoftverek elterjedésének gazdasági hatásai az online marketing szektorra és különös tekintettel annak visszaszorítására alkalmas eszközök bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szücs Julianna (2016) Fundraising gyakorlatok a társadalom szolgálatában egy gyakorlati példa alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

U

Utasi Gréta (2016) A frontális és nem frontális oktatás különbségeinek vizsgálata a munkaerő-piacra való belépés és a munkaerő-piaci gyakorlat tekintetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vitéz Ildikó (2016) Állami szerepvállalás a Kis- és középvállalkozások forráshoz jutásában - Állami hitelek és a hitelgarancia. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 15:47:26 CEST.