Tételek ahol a szak "Pénzügy és számvitel" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | G | H | I | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z
Találatok száma: 63.

B

Baranyi Beatrix (2016) Az Euroknife Bt. 2014. és 2015. évi éves beszámolóinak összehasonlító elemzése a Számviteli törvény változásai alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Barta-Vámos Patrik (2016) Az általános forgalmi adó szabályok specialitásai - láncügyletek, háromszögügyletek, adócsalás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Beckl Dániel (2016) Az adóellenőrzés szerepe az általános forgalmi adó csalások és a feketegazdaság felderítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Behofsits Beáta (2016) A Richter Gedeon Nyrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Biró Viktória (2016) Magyarország családbarát politikája az egészségbiztosítási ellátások tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Czank Alexandra (2016) A Don Pedro Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Deák Zoltán (2016) A Telekom Magyarország pénzügyi tervezési folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Erdős Enikő (2016) A faktorálás szerepe egy multinacionális vállalat életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Felföldi Norbert (2016) Egy fuvarozó vállalat pénzügyi és vagyoni helyzetének átfogó elemzése (2010-től-2014-ig). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Filátz János (2016) A hazai ökoadók rendszere. A környezetvédelmi termékdíj és annak változásai a 2012-2016 időszakban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Foltin Julianna (2016) A kiküldetésben lévő munkavállalók személyi jövedelemadó kötelezettsége a kettős adóztatást elkerülő nemzetközi egyezmények tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gonda Krisztina (2016) A mérleg valódiságának és a pénzügyi helyzet ellenőrzésének módszerei, könyvvizsgálati kötelezettséggel való kapcsolata a Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gorján Balázs (2016) A Solanum Kft. pénzügyi tervének összeállítási folyamata! Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gács Mária Éva (2016) Ügyiratkezelés a Budapest VII. kerület Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatalnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gácsi Rita (2016) Az Eurasia Logistics Kft. költségeinek és elhatárolásainak bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Harsányi Henrietta (2016) A vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a válság hatásának bemutatásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Havril Anita (2016) A banki hitelezési folyamat egyes lépései az ingatlanfedezetű hitelek esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hedli Richárd (2016) Cafeteria benefits in Hungary and in the practice of BKK cPlc. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Herczeg Márta (2016) Az önszámlázás implementációja a Robert Bosch Kft. Európai Logisztikai Központjában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hergyó Tünde (2016) Az OTP Bank lakossági hitelezési gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hrubiák Vivien (2016) Filmfinanszírozás és filmes költségvetés tervezés – Magyarország a nemzetközi filmgyártás térképén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Iványi Borbála Ágnes (2016) A K&H Bank Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kalina Lívia (2016) Két gazdasági társaság összeolvadásának folyamata, a kapcsolódó tervezési, jogi és számviteli feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karkus Alexandra (2016) A KPMG Hungária Könyvvizsgáló-, Adó- és Közgazdasági Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzete beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karsai Nóra (2016) Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Zrt. 2015-ös beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kenéz Erika (2016) A Proficio Mentor Nonprofit Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kirschner Zsófia (2016) Az Anderground Betéti Társaság beolvadásának vizsgálata a Meditor-Consulting Gazdaságit Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaságba különös tekintettel a számviteli és adózási folyamatokra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kollár Eszter (2016) Az általános költségek jelentősége egy multinacionális vállalat gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Réka Éva (2016) Fordított adózás az általános forgalmi adó rendszerében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Koós Ildikó (2016) A hitelbiztosítékok fajtái, valamint a Széchenyi Kártyához felajánlott kezesség értelmezése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Krimáné Bende Edit (2016) A gyógyszertár, mint vállalkozás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kudlák Anna (2016) A Big 4 és más azonos pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cégek összehasonlítása, értékelése különböző nézőpontokból. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lomnici Soma (2016) A tárgyi eszközök könyvvizsgálatának gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Marok Bence (2016) Egy beruházási projekt megvalósítása és finanszírozása a Grafit Pencil Nyomda Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Marosi Bence Béla (2016) A Tray Packaging Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmi helyzetének vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mencser Henrietta (2016) A társasági adókedvezmények hatása a vállalkozások beruházási döntéseire. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Miklán Tímea (2016) A Hungária Energy Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmi helyzetének értékelő elemzése négy év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Anna (2016) Kapcsolt vállalkozások és a transzferár-szabályozás alapkérdései a hazai adórendszerben és nemzetközi viszonylatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Móré Alexandra (2016) Folyószámlahitel összehasonlítása Magyarország piacvezető, valamint "vidéki" pénzintézete között önkormányzati szinten. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Nóra Zsuzsanna (2016) Adóztass, ha tudsz! - avagy adómorál Magyarországon és az Európai Unióban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Szilvia (2016) A Continental Automotive Hungary Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Sára (2016) EU-forrású támogatások kis- és középvállalkozások számára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Dóra (2016) A helyi adók szerepe az önkormányzati feladatok finanszírozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Klaudia (2016) Gabért 2003. Szövetkezet hitelezhetőségének és hitelképességének vizsgálata az MNB Növekedési Hitelprogram hiteltermék tekintetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Oláh Adrienn (2016) A kis- és középvállalatok banki finanszírozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Oláh Zita Anasztázia (2016) Egy kisvállalkozás indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Orosz Anett (2016) A hitelképesség vizsgálata a CIB Bank Zrt.esetében a Magyar Vadak Kft.példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pecze Zoltán (2016) Vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Puskás Viktória (2016) A Nemzeti Adó- és Vámhivatal magánszemélyekre vonatkozó ellenőrzései. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rácz Petra (2016) Az éves beszámoló elemzésének módszerei, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Salamon Bettina (2016) Öngondoskodás, a jövőd tudatos alakítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Brigitta (2016) A bank hitelezési folyamat egyes lépéseinek bemutatása a Sberbank Magyarország Zrt. székesfehérvári bankfiókjának gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sziráki Mónika (2016) A fizetésképtelenség alakulásának hatása a magyarországi hitelbiztosítási piacra 2012-2016. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szokola Szabolcs (2016) Pénzforgalmi bankszámla, illetve lakossági folyószámla, a számlavezetés, és a bankszámlák pénzforgalmával kapcsolatos feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sztopa András (2016) A Treasury működése egy kereskedelmi bankban az online kereskedési rendszer bevezetésén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szőke Veronika (2016) Egy multinacionális cég magyarországi leányvállalatának bérgazdálkodása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tósoki Alexandra (2016) A Tatabánya Erőmű Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata az éves beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Dániel (2016) A hitelbiztosítékok fajtái, valamint egy hitelkérelemhez felajánlott biztosíték értelmezése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Dóra (2016) A tárgyi eszközök könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Krisztina (2016) A TRGY Kft.vagyoni-,pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, a gazdasági válság kialakulást megelőző és az azt követő évek beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Török Petra (2016) A kis- és középvállalkozások finanszírozását szolgáló speciális hitelkonstrukciók. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Varga Erzsébet (2016) Egy magyar gyógyszergyár térhódítása Európa és a világ gyógyszerpiacain – A Richter Gedeon Nyrt. költségeinek és eredményének, valamint piaci helyzetének alakulása és elemzése a 2011 – 2015 közötti időszakban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zales Orsolya (2016) Egy támogatott projekt megvalósulása és finanszírozása: A támogatási programok kritériumai, az elvárásoknak való megfelelés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 21:44:26 CEST.