Vissza |
Fekete Katalin (2014) A fekete leves- Azaz a kávé régen és ma. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Hamar Noémi (2014) Az ital fogyasztási szokások bemutatása koktélbárok példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Varga Viktória (2014) A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Zsótér Barbara (2014) A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Üveges Péter Attila (2014) Rendezvényszervezés és -lebonyolítás a Petneházy Club Hotelben, egy konkrét rendezvény példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.