Vissza |
Bakos Györgyi Mariann (2018) Család- és gyermekbarát szállodák. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Cselédes Sára (2018) Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Dabasi Viktória (2018) Sportrendezvények hatása Budapest turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Gubis Daniella (2018) Az orosz gasztronómia és Penza városának étteremlátogatási és ételfogyasztási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Kovács Lajos (2018) „Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Macsuga Pál Lajos (2018) Termelői tejek és tejtermékek vizsgálata és fogyasztási gyakorisága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.