Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: C | H | I | K | M | P | R | S
Találatok száma: 11.

C

Csépke Katalin (2017) A Vörös Postakocsi Étterem által ellátott F&B feladatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hikisch Réka (2017) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Izing Orsolya (2017) Vendéglátás-etika az elméletben és a gyakorlatban (a Mercure City Center példáján keresztül). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kovács Alexandra (2017) Az Abacus Business & Wellness Hotel konkurencia analízise. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Marlok Anikó (2017) Panaszszituáció kezelése az NH Hotel Budapest szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Emese (2017) A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pető Szilvia (2017) A Bezerics és az Istvándy pincészet bemutatása, szőlőinek, borainak összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Riczek Attila (2017) A Hotel Budapest Novotel Centrum SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Bettina (2017) Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szunyogh Esztella (2017) A sörök megjelenése a gasztronómiában és a Café du Boucher Belga étterem-söröző itallapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sárik Olivér (2017) Az értékesítésben dolgozók szervezeti felépítése és feladataik a Portobello Wellness & Yacht Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:03:10 CEST.