Vissza |
Borza Lilla (2017) A sportturizmus hazai viszonylatban – a futó- és „obstacle” futóversenyek hatása a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Csesznik Emese (2017) Az elektronikus kereskedelem hatása a szálláshely-szolgáltató szektorra, és a Szállás.hu és a Szállásvadász.hu összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Forgó Dániel István (2017) Kommunikáció az üzleti életben és a szállodákban: A szállodai dolgozók kommunikációjának jellemzői és hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Havasi Henriett Anett (2017) A Front Office személyzettel szemben támasztott követelmények változása az 1980-as évektől napjainkig a Novotel és a Mercure brand példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Király Petra (2017) A Villányi borvidék turizmusának fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Kárpáti Eszter (2017) Az inzulinrezisztensek választási lehetőségei napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
László Henriett (2017) A szegény turizmustól a szegényekért turizmusig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Meleg Mónika (2017) A Tápió-vidék turisztikai termékei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Nyeste Anita (2017) A turizmus, mint fejlesztési stratégia Gyula város példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Pryma Réka (2017) Gastronomie von Budapest- Streetfood als Industriezweig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Rácz Dénes Róbert (2017) A Kulturális Körutazások Résztvevőinek Életkori Sajátosságai A Haris Travel Clubnál Szerzett Tapasztalataim Alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Szabó Fruzsina (2017) A hazai hagyományos cukrásztechnológiáktól a XXI. századi dizájntermékekig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Emese (2017) Speciális keresleti tényezők a dark turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Zabos Mercédesz (2017) Új konyhatechnológiákban rejlő elméleti és gyakorlati lehetőségek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.