Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 25.

Bajzáth Tímea (2016) A média hatása az iskolás korú fiatalokra -Egy vidéki és egy városi szakiskola példáján keresztül-. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bankóné Repák Judit (2016) A cigányság sikeres oktatásának példái, módszerei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bene Dalma (2016) Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csatári Dóra (2016) A turizmus gyakorlati oktatásának vizsgálata különböző képzési szinteken a Debrecenben történő képzések alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cseperkáló Ildikó (2016) A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Debreceni Éva (2016) "Szakmódszer(tár)" a marketing oktatásához. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Deme Gábor (2016) Pálinkagasztronómia a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gancsovné Rossi Krisztina (2016) Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gerlei Gabriella Csilla (2016) A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gráczer Adrienn (2016) Az Észak-alföldi régió lovas turizmusa és a Hortobágy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Árpád (2016) A számítógépes játékok alkalmazási lehetőségei a középiskolai oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváthné Vizsi Hajnalka (2016) A tehetséggondozás elméleti és gyakorlati vonatkozásai a vendéglátó ipari és turisztikai szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Illés Vince Levente (2016) Oktatási segédeszközök használata a vendéglátó szakoktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lakatos Viktor (2016) A multimédia hatásai és ezek kiaknázásának lehetőségei az oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Létai Viktória (2016) Ökológiai szemléletmód átadása a gazdasági szakemberképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pap Szilvia Éva (2016) Pályaorientációs tevékenység egy szakképző iskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Zoltán (2016) Differenciálás lehetősége a pincér képzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pataki Péter (2016) Koncepciók és viták a magyar szakképzés szerkezetében a rendszerváltás óta. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér Zsuzsa (2016) A tanárokat érő stressz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ritók Judit (2016) Utazási szerződések hibás teljesítése és orvoslása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sipos Emese Ilona (2016) A szakmai idegen nyelv oktatásának bevezetése a XXVII. Vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakgimnáziumokban - Esettanulmány a Ceglédi Szakképzési Centrum Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumáról és Szakközépiskolájáról. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Széles József (2016) Diákok tanulási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Wojtekovits Kinga (2016) Álláskeresés módszertana. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ács Gergely Árpád (2016) A magánszektor és az állami szféra érdekegyezségének problematikája a veszprémi TDM szervezet működésének bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ördög Ágnes (2016) A posztmodernitás és posztmodern marketing megjelenése és értelmezése a magyar turisztikai gyakorlatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 20:18:23 CEST.