Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 13.

Gakisz Jorgosz András (2018) Változó munkaerő-piaci igény, változatlan oktatás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Keresztes Vanessza (2018) Egyedi igények kezelése a Cake Shopban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kincse Balázs Vince (2018) Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Matus Dániel László (2018) Konfliktusok és konfliktuskezelés az iskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Márton Richárd (2018) A Tó Wellness Hotel SWOT és PEST elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Péter Judit (2018) A hátrányos helyzetű tanulók tanulási motivációja a szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Ádám (2018) Az Adna Café árbevételeinek tervezése-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilágyi Tibor (2018) ALKOHOLIZMUS: OKOK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szücs Henrietta (2018) Panaszkezelés a Housekeepingen a Danubius Hotel Arénában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Taylor Laura Szabina (2018) Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tolnai Alexandra (2018) A belső kommunikáció és a munkahelyi konfliktusok a KLADADO büfében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Veres Renáta (2018) Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vörös Károly (2018) A magyar szakképzési rendszer történetének elemzése az 1920-as évektől napjainkig. Koncepciók, feszültségek, dilemmák. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:03:50 CEST.