Tételek ahol a szak "Közgazdász tanár MA" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 18.

Borics Dániel (2017) A PROJEKTMÓDSZER ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEI A SZAKÁCS ÉS A PINCÉR SZAKKÉPZÉSBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dobi Erzsébet (2017) A KIP módszer bevezetése, elfogadtatásának sikere a Balmazújvárosi Szakközépiskolában, és tananyagfejlesztés a KIP-el. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dömös Diána (2017) HOSSZÚHETÉNY FALUSI TURIZMUSÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fekete Ivett (2017) Digitális eszközök, IKT eszközök alkalmazása a tanórákon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Garainé Hamar Éva (2017) A pedagógus tehetséggondozásban betöltött szerepe és felelőssége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozma Krisztina Henriett (2017) Az iskolai szakmai gyakorlat jelentősége a szakács szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozák Hajnalka (2017) A 21. század gyermekei, tanárai és az alternatív pedagógiai módszerek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lendvay Brigitta (2017) Más szemmel - avagy Adolf Kolping nyomában az esélyteremtő oktatás jegyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Erika (2017) A tanárok vezetői kompetenciáinak vizsgálata és azok hatása a sikeres oktatási tevékenységre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Virág (2017) Az erdei iskola, mint alternatív pedagógia kapcsolata az ökoturizmus oktatásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai Mihály (2017) A turizmus és a tanulás összefüggéseinek vizsgálata egy ajkai középiskola tanulói körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szmolkáné Bene Ibolya (2017) A veszteség- és tömegnövekedés oktatásának módszerei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Székelyhidi Letícia (2017) A projektmódszer alkalmazásának lehetőségei a szakgimnáziumi marketing tantárgy oktatásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sáfrányos Csaba (2017) A szemléltetés eszközei, hatékonysága az ételkészítési ismeretek tanítása során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóbiás Rita (2017) Konfliktuskezelés a középiskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Gábor (2017) A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóthné Zentai Ildikó Enikő (2017) Tanítás 2.0. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Váradi Zsuzsanna (2017) Gyermekvédelmi feladatok az osztályfőnöki tevékenység során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:38 CEST.