Tételek ahol a szak "Turizmus - Vendéglátás" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 12.

But-Pálfi Brigitta (2016) Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buzogány Zsolt (2016) A szállodai minőség dimenzióinak elemzése egy pályázat tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fonth Tamás (2016) A magyarországi horgászturizmus fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hidvégi Nikolett (2016) A pálinka előállítása és értékesítése, a Békési Pálinka Zrt. példáján keresztül szemléltetve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Huszics Katalin (2016) Rehabilitációs vidéki panzió alapítása Bánoson. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kulcsár Kata (2016) A MICE termékcsoport hatása Barcelona turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Piller Balázs (2016) Differences in employer branding concerning generations X and Y. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pál Bettina Bianka (2016) Budapest parkjai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Skamla Pál (2016) A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Skázel Nándor (2016) Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabados Bettina (2016) Az angol délutáni tea meghatározó szerepe a vendéglátásban a brightoni The Grand szálloda tükrében, valamint magyarországi potenciál vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Uzinger Dóra (2016) A "food truck" helyzete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 10:49:40 CEST.