Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 17.

Bene András János (2017) A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dankó Dóra Daniella (2017) Koktélfogyasztási szokások alakulása az Y generáció körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Faluközi Tímea (2017) Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gonda Bálint (2017) The evolution of the café culture in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyökös Gergő (2017) Gasztroforradalom Budapesten, Vendéglátásra gyakorolt hatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajdú Réka (2017) A Darjeeling Indiai Teaház és Kávézó piaci helyzetének elemzése és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hertner Zsófia (2017) A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Ramóna (2017) A kávé felhasználása a cukrászdákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kapás Erika (2017) Az energiaitalok elterjedésének hatása a fiatalok alkoholfogyasztási szokásaira. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Bence (2017) Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Moreno-Moreno Ceferina Fanni (2017) The impacts of gluten intolerance in catering - A consumer approach. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Ildikó (2017) Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Diána Lilla (2017) Katalán gasztronómia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Anett (2017) Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Ágnes (2017) Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vámos Anna Liza (2017) A fenntarthatóság és környezettudatos szemléletmód integrálhatósága a Jamie’s Italian működésén keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zelei Zsófi (2017) Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 20:26:47 CEST.