Tallózás dátum szerint: "2014"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 818.

NEM RÉSZLETEZETT (2014) Többutas csomagolóeszközök inverz logisztikai rendszerének optimalizálása. Külkereskedelmi Kar.

Adriány Dalma (2014) Changing channels in the automotive industry: a research study on Nissan's new retail concept. Külkereskedelmi Kar.

Adányi Hajnalka (2014) A Magyar Telekom mobilkommunikációs lakossági szolgáltatásainak fogyasztói elégedettségvizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Agárdi Enikő (2014) Franciaország, Japán és Szaúd-Arábia viselkedéstechnikai sajátosságainak összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Agócs Tamás (2014) Az Agócsker 2002 Kft. működésének vállalatgazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Albert Nikolett (2014) Budapest gyógy- és élményfürdői látogatottságának, imázsának, szolgáltatásainak és ismertségének elemzése és összehasonlítása a 18-30 éves korosztály körében (Széchenyi fürdő és Aquaworld). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Alberti Dorina (2014) Az online marketing hatása a vállalkozások jövedelmezőségére néhány esettanulmány tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Almásy Mónika Andrea (2014) Mobil applikációk értékesítése: A mobil applikációk értékesítésének bemutatása 
a WhatsApp marketingmenedzsmentjének vizsgálatán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Ambrusz Nikoletta (2014) Az írországi falusi turizmus vizsgálata a látogatók, a kereslet és kínálat, valamint a területfejlesztés tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ambrózy Dóra (2014) Oktatás és képzés - a siker kulcsa európai uniós és hazai viszonylatban, Erasmus vs. munkaerő-piaci esélyek. Külkereskedelmi Kar.

Andics Dóra Zsófia (2014) Badacsonyi borturizmus. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Andics Áron Tamás (2014) Az új és használtautó vásárlói összetételének változása a hazai Mercedes-Benz értékesítésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Androvicz Máté János (2014) Az SAP rendszerek megvalósulása a logisztikában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

András Nóra (2014) Az atipikus foglalkoztatási formák elterjedése és támogatása Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Andula Viktória (2014) Egy új szálloda turizmusra gyakorolt hatásának vizsgálata Szegeden, az Art Hotel Szeged példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Angyal Mariann (2014) The Future of Trade. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Antal Adrienn (2014) Relaxációs ital bevezetése a magyar piacra. Külkereskedelmi Kar.

Antal Krisztina (2014) Kastélyok és kúriák hasznosítási lehetőségei Békés megyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Antal Tomás (2014) A magyarországi befektetési alapok vizsgálata, különös tekintettel az abszolút hozamú alapokra. Külkereskedelmi Kar.

Antal Ágnes Viktória (2014) Kastélyok turisztikai hasznosítása különös tekintettel a Loire völgyének turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Arany András (2014) Challenges and optimization suggestions for the sales organization of an SME. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Arany Bálint (2014) A turizmusmarketing Zalaegerszeg Megyei Jogú Város gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Asztalos Mónika (2014) Tanulásfejlesztés a szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bagdány Zsuzsanna (2014) Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bajnóczi Éva Alma (2014) A magyar mezőgazdaság alakulása szövetkezeti szemmel az Európai Uniós csatlakozás első tíz évében. Külkereskedelmi Kar.

Baján Szabina (2014) A jövedéki termékek előállításának engedélyeztetése és adóztatása a magyar adórendszerben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bakos György (2014) A Flextronics International Kft. költséggazdálkodásának vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bakosné Farkas Fruzsina (2014) Mélyülés vagy dezintegráció? Az európai identitás mint az integráció jövőjét meghatározó egyik fontos tényező. Külkereskedelmi Kar.

Bakó László (2014) A Color Kft. marketingstratégiájának bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balaton Eszter Nauzika (2014) A munkaerő kölcsönzés gazdasági és szervezeti előnyei a versenyszférában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balla Krisztina (2014) A FŐTÁV Zrt. stratégiai szemléletének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balló Ildikó (2014) Gasztronómia utazás Erdélyben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balog Róbert (2014) Egy sikeres online vállalkozás bemutatása a Sooters.hu Kft-én keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Gábor (2014) Passzívházak sajátosságai és versenyképességének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balogh Szilvia (2014) Sportrendezvények szerepe a turizmusban a Budapest Sportiroda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balogh Zsombor (2014) Tengeri konténeres szállítmányozás folyamatai a magyar kereskedelemben. Külkereskedelmi Kar.

Balogh Ágnes (2014) A Lean menedzsment bevezetésének és következményeinek vizsgálata a Bunge Zrt. vállalatnál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Boglárka (2014) Az Alphasonic Kft. Marketingstratégiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Eszter (2014) Az intelligens közösségi kártya vizsgálata a Szolnok Városkártyán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Eszter (2014) Egy mikrovállalkozás marketingstratégiája - Extra-Audit Kft. Külkereskedelmi Kar.

Balázs Patrik (2014) Az elektronikus fuvarlevelek bevezetésének aktuális helyzete. Külkereskedelmi Kar.

Balázs Viktória (2014) A romkocsmák országimázs formáló szerepe és hatásuk a kulturális fogyasztásra. Külkereskedelmi Kar.

Bank Gabriella (2014) Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Barabás Botond (2014) Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baranyai Jenő (2014) A megújuló energiaforrások helyzete és támogatási formái az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Baranyai Tamas (2014) Cillit's entry mode strategy in China. Külkereskedelmi Kar.

Baranyai Tamás (2014) A nem várt események hatásai az alapanyag-ellátásra a Robert Bosch Elektronika Kft. esetében. Külkereskedelmi Kar.

Barna Szilvia (2014) Főzési szokások és a tasakos alapok fogyasztásának alakulása a nők körében. Külkereskedelmi Kar.

Barta Anett (2014) A magyar költségvetés fenntarthatósága az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében - elméletek, szabályok, összefüggések. Külkereskedelmi Kar.

Basky Balázs (2014) Megjelenésünk fontossága, befolyásoló hatása üzleti partnerünk döntéshozatalára. Külkereskedelmi Kar.

Bede-Fazekas Lőrinc (2014) Banki partnerkockázat-kezelés hazai gyakorlata az OTP Bank tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Bede-Fazekas Máté (2014) A lakossági megtakarítások trendjeinek alakulása Magyarországon 2004-től napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Bedi Anikó (2014) A fogyasztói magatartás aktuális trendjei. Külkereskedelmi Kar.

Bedy Ibolya Tímea (2014) Backpacker-Tourismus und Hostels Eine kritische Untersuchung von Hostels aufgrund der negativen Einstellung der Ungarn. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bejczi Annamária (2014) Imázsfilmek szerepe a külföldi fiatalok Magyarországról kialakított képében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beke Benjamin (2014) The relaunch of Natur Aqua and its impact on the consumers. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bekecs Dorottya (2014) A hagyományos és fapados légitársaságok stratégiai menedzsmentjének összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Belák Orsolya (2014) A Moped 91 Kft áruforgalmi tevékenységének bemutatása és értékelése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bencsik Enikő (2014) Strategy to implement FEEFO independent review system to Drive South Africa. Külkereskedelmi Kar.

Bencsik Vivien (2014) Ügyfélszolgálati trendek a B2B piacon A T-Systems Magyarország Zrt. Vállalati Ügyféltámogatási Ágazatának tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Benkő Emese (2014) Spirituális zarándoklat - A Szent Jakab-út fejlődési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bera Eszter (2014) A startup vállalkozások sikerének titka, az NNG Kft. sikerének tükrében - Budapest, mint startup főváros. Külkereskedelmi Kar.

Berecz Annamária (2014) A Hervis megítélésének és image-ának vizsgálata a 20-25 év közötti fiatalok körében. Külkereskedelmi Kar.

Berki Nóra (2014) A fogászati turizmus jelentősége Sopronban- A fogászati szolgáltatást nyújtó szálláshelyek összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bernáth Anto Aneta (2014) Szállásportálok kommunikáció szempontú elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Bernáth Judit (2014) A többutas csomagolás használatának problémái a Robert Bosch Energy and Body Sysytems Kft folyamataiban. Külkereskedelmi Kar.

Berta Krisztina (2014) A dél-afrikai gasztronómiai kultúra története és megjelenése Lichtenburg-ban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Berze Gergely Péter (2014) A mountain bike versenyzők vásárlási döntését befolyásoló preferenciarendszer, illetve a piac várható trendje. Külkereskedelmi Kar.

Biczó Eszter Nóra (2014) Nyomtatott és online vendéglátó- és szállodaipari szaklapok elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Biró Luca (2014) Research of the Profitable Operation of an Equestrian Club in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bocsi Dóra (2014) Az olasz vállalatok magyarországi pályafutása a rendszerváltás után - a gazdaság és a kultúra befolyásoló szerepe. Külkereskedelmi Kar.

Bodnár Evelin Vivien (2014) Fényes jövő vagy csúfos bukás előtt áll Kína gazdasági fenntarthatósága? Külkereskedelmi Kar.

Bodnár Mariann (2014) A Timac Agro Hungária Kft. áruforgalmi elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodnár Vivien (2014) Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodogán Bence (2014) Katarzis elméletek. Külkereskedelmi Kar.

Bodri Zsuzsa (2014) Az Őrség és a Szlovén vidék örökségturizmusban betöltött szerepe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodrogi Réka (2014) Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bokodi Szabolcs (2014) The bullwhip effect in P&G's supply chain. Külkereskedelmi Kar.

Bolla Orsolya (2014) A luxusmarketing sajátosságainak bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest luxusszálloda példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Boncföldi Balázs (2014) A Danubius Zrt. szolgáltatási rendszerének elemzése a DHSR Aquában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Borbély-Reviczki Gabriella (2014) Die Post trägt gesellschaftliche Verantwortung / Munkaerő-elvándorlás: mit lehet tenni ellene? Külkereskedelmi Kar.

Borics Kata (2014) A fogyasztói magatartás jellemzőinek vizsgálata a kisgyermekes családok utazási szokásaiban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borlai Sára Bernadett (2014) A magyarországi kávézási szokások alakulása, és a Starbucks kávézó térhódítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borsos Péter (2014) Beszerzési stratégia optimalizálása festékek anyagcsoporton belül a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Botos Ákos (2014) Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boudry Mathilde (2014) La discrimination des femmes au travail. Külkereskedelmi Kar.

Braun Réka (2014) A márka jelentőségének kutatása a Bosch márka vizsgálatával. Külkereskedelmi Kar.

Buchholcz Norbert (2014) Két esszé fordításának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Buda Bettina (2014) Alsó-Bodrogköz kulturális és gasztronómiai értékei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bujdosó Tamás (2014) Suggestions on tourism program planning for Veresegyház in light of the touristic potential of the Town. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Burus Georgina (2014) Előny, avagy hátrány a három Novotel szálloda jelenléte Budapesten? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buzás Lilla (2014) Moldova európai integrációja. Külkereskedelmi Kar.

Bácskai Balázs (2014) A magyar egészségügyi rendszer működése és aktuális kérdései különös tekintettel annak finanszírozására. Külkereskedelmi Kar.

Bálint Lilla (2014) Vállalati felelősségvállalás a bullying ellen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bálint Zsófia (2014) Egy zenekar nehézségei és lehetőségei a kultúra nagyköveteként. Külkereskedelmi Kar.

Bán Nándor István (2014) A HANtech ZRt. kereskedelmi folyamatainak elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Bán Valentina (2014) Mezőgazdasági termények árváltozásának hatása a fuvardíjakra. Külkereskedelmi Kar.

Bánházi Csenge Noémi (2014) Költség- és folyamat-optimalizálás a tengeri konténeres szállítmányozásban kontrollált hőmérsékletű, ömlesztett és folyékony áruk esetén. Külkereskedelmi Kar.

Bános Bettina (2014) Generációváltás a családi vállalkozásokban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bánpataki Alexandra (2014) A kávé világkereskedelmének bemutatása, különös tekintettel az ezredforduló kávéválságára és hatásaira, valamint a Fair trade mozgalom jelenlegi helyzetére és főbb problémáira. Külkereskedelmi Kar.

Bárdosi Zsuzsa (2014) The Remedee Trial fordítás. Külkereskedelmi Kar.

Bögyös Dóra (2014) Elektronikus banki szolgáltatások a K&H Bank Zrt.-nél, valamint az egyre népszerűbbé váló mobilbank alkalmazás bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Camer Tim (2014) Innovation on the Belgian online real estate matchmaking platform market specialized in garages/parking. Külkereskedelmi Kar.

Chudo Péter (2014) Veszélyes áru árutovábbításának vizsgálata az ABS Bonifer Hungary Kft. gyakorlatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cindel Andrea (2014) Critical Analysis of Managing the Room Service Department in The Broadmoor. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csanálosi Zsófia (2014) Heves megye egészségturizmusának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csenki Dóra (2014) Pénzügyi teljesítmény elemzése a hazai utazási irodai szektorban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csepely Dóra (2014) A társadalom homoszexualitáshoz való viszonya és egy rendkívüli médiajelenség hatása erre a viszonyra. Külkereskedelmi Kar.

Cseri Nikolett (2014) Az atipikus foglalkoztatási formák és a munkaerő-kölcsönzés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cserti Viola Erika (2014) Bp Creamy marketing - mix elemzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csertő Judit (2014) Brazília bemutatása és a 2014-es labdarúgó világbajnokság hatásai a turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cserép Zsolt (2014) Emberi erőforrás folyamatok mérőszámai és alkalmazásuk a vállalati gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Csiger Dóra (2014) A mezőkövesdi gyógyturizmus fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csipes Barnabás (2014) A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csiszár Imola (2014) Bankkártya, mint szolgáltatás a magyar piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csizmadia Eszter (2014) Az Európai Unió által támogatott pályázatok elszámolási sajátosságai az Uniriv Ipari és Kereskedelmi Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csizmár András (2014) Tipikus reklamáció-fajták és azok kezelése a Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft. ügymenetében. Külkereskedelmi Kar.

Csontos Boglárka (2014) A műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz!: avagy a product placement és hatása. Külkereskedelmi Kar.

Csorba Regina (2014) Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csorba Diána (2014) A shared service centerek bemutatása, kiemelve a csoportos beszedés fizetési konstrukciót egy kiválasztott vállalat példája alapján. Külkereskedelmi Kar.

Csordás Noémi (2014) A termékbevezetés nehézségei a B2B szektorban. A MOL Nyrt. Truck Diesel termékének bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Csábi Anett (2014) Die Errichtung eines Webshops und seine Markteinführung. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csák Petra Virág (2014) A pályáztatás folyamatának elemzése egy szállodacsoport központi beszerzésének tevékenysége során. Külkereskedelmi Kar.

Csákvári Krisztián (2014) Szabadidő és turizmus Győr városában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csányi Anett (2014) A sörözők piaci pozíciója, a „Félkrajcár” söröző megvalósíthatóságának és gazdálkodásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Császár Bettina Nóra (2014) Az integrált vállalatirányítási rendszerek és értékesítési csatornák hatékony alkalmazása, ellenőrzése a Vodafone Magyarország Zrt. tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Császár Franciska (2014) Egy főzőiskola üzleti terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cséfalvay Dávid (2014) Táplálkozás a fitnessben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cséri Júlia (2014) Markenhotellerie in Deutschland. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csörnyei Patrik (2014) A szociális hálók és a hálózatkutatás szerepe a marketingben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Czabányi Enikő (2014) A 89.5 Music FM bemutatása, Facebook marketingjének elemzése, illetve hatásának vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Czető Dóra (2014) Külföldiek befektetési céllal történő lakásszerzése Budapesten legfőképpen franciák és oroszok szempontjából. Külkereskedelmi Kar.

Czomba Tamás (2014) A közúti szállítmányozási tenderekkel kapcsolatos problémák a Kühne+Nagel Kft. horizontján. Külkereskedelmi Kar.

Czáder-Hencz Zsuzsanna (2014) PCOSZ: az evolúció győztese a jelen vesztese? Vitamin D. Külkereskedelmi Kar.

Dalos Kitti (2014) Analytical Analysis of the Mother Road of the USA from touristic point of view. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dankó Fanni (2014) Turizmus és a magyarországi sportrendezvények kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dankó Réka (2014) A Budapestről légi úton elérhető desztinációk alakulása az elmúlt 10 évben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Darvas Orsolya (2014) A vevői igények és elvárások hatása a minőségirányítási rendszer fejlesztésére a Reanal Laborvegyszer Kft. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Darvassy Attila (2014) Differentiation between service experience of 5 star and 5 star luxury hotels through the eyes of the Reception and the Concierge. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Darányi László (2014) A falusi turizmusra ható turisztikai trendek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Darányi László (2014) A falusi turizmusra ható turisztikai trendek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Decker Vivien (2014) A BMW i almárka magyarországi marketingkommunikációjának bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Degtyareva Anastasia (2014) A Transzatlanti Kereskedelemi és Beruházási Partnerség létrejöttének háttere és gazdasági hatásai. Külkereskedelmi Kar.

Demcsák Tímea (2014) Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Deák Bianka (2014) A vevői elégedettség vizsgálata logisztikai szolgáltatások tükrében az Euro-Log Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Deák Zsófia Janka (2014) Szállodai árképzési módszerek a Corinthia Hotel Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Diczkó László (2014) A TIGÁZ Csoport minőségirányítási rendszerének vizsgálata és továbbfejlesztési lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Dira Zsanett (2014) Értékesítési technikák használatának elemzése egy piacvezető terméknél a UPC Magyarország Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dombóvári Dávid (2014) Hajdísz – bizsu üzlet alapítása és üzleti tervének elkészítése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dominkó Anna (2014) A helyi vidékfejlesztés jelentősége az Európai Unió politikájában. Betekintés egy LEADER Helyi Akciócsoport fejlesztési tevékenységébe. Külkereskedelmi Kar.

Drajkó Edina (2014) A C.F.Maier Polimer-Technikai Kft. logisztikai folyamatainak vizsgálata és optimalizálási lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Drozhzhina Iryna (2014) Az ukrán női viszonyok elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Dudás Hedvig (2014) A Dunán közlekedő úszó szállodák szerepe és jelentősége Budapest beutaztató turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dávid Tibor (2014) Elektronikus beszerzés az AB InBev-nél. Külkereskedelmi Kar.

Dér Tamara (2014) A gazdasági, pénzügyi és adósságválság hatásai Szicíliára. Külkereskedelmi Kar.

Dóra Máté (2014) A Diageo termékportfóliójának és a prémium minőségű alkoholos italok fogyasztási szokásainak elemzése a magyar piacon. Külkereskedelmi Kar.

Dózsa Péter (2014) Magyar Turizmus Zrt. külképviseletének tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Döry Eszter (2014) A közösségi média veszélyei és az „én” szerepei a világhálón. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ecker Roland (2014) A MOL Nyrt. kommunikációs stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Egyed Borbála Emma (2014) Interkulturális kapcsolatok Magyarország és Franciaország tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Eiler Nelli (2014) A jegybankok szerepe a vállalati hitelezésben. Külkereskedelmi Kar.

Endrényi István (2014) Hilton Budapest marketing- és versenyhelyzet elemzés. Külkereskedelmi Kar.

Erdélyi Nóra (2014) A klimatikus gyógyturizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei Székelyföldön - a Sóvidék bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Erdős Júlia (2014) A Novotel Budapest Centrum és Novotel Budapest Danube szállodák vendéglátó tevékenységének összehasonlító elemzése a vendégösszetétel és a bevételek tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fabók Zsófia (2014) A divatipar szerepe a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Falcsik Andrea Krisztina (2014) Nonprofit szervezetek kommunikációja - A Láthatatlan Egyetem kommunikációjának vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Falusi Ákos (2014) Magyarország és Oroszország kereskedelmi kapcsolatai a rendszerváltás után, különös tekintettel az energiahordozókra. Külkereskedelmi Kar.

Faragó Valéria (2014) Egy reklámkampány felépítése és megtervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Alexandra (2014) A foglalkoztatás és migráció bemutatása két ország viszonylatában. Külkereskedelmi Kar.

Farkas Anita (2014) Törökország gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Anita (2014) A pénzügyi helyzet vizsgálata, a Likvidítás és Cash-flow elemzés tükrében a Shoptec Fémárugyártó Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Farkas Bálint (2014) Nyugat-nógrádi COOP Zrt. fejlesztési projekt megvalósítása, az ÁIR rendszer bevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Dániel (2014) A Nissan Pulsar megjelenése Magyarországon a legnépszerűbb autópiaci szegmensben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Katalin (2014) A középiskolások tanulási motivációjának és a kooperatív módszerekhez való hozzáállásának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Tímea (2014) A magyar szállodák mobil applikációinak és ezek alkalmazási lehetőségeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Zsuzsanna Henriett (2014) A szállodai likviditást befolyásoló tényezők elemzése, egy konkrét szálloda pénzügyi rendszerében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farnadi Dzsenifer (2014) A K&H Bank Zrt. marketingkommunikációja az ügyfél szemszögéből – stratégiai elemzés. Külkereskedelmi Kar.

Fedor Orsolya (2014) Magyarország és Szlovénia költségvetési helyzetének összehasonlítása, különös tekintettel a gazdasági stabilitás alakulására. Külkereskedelmi Kar.

Fehér Borbála (2014) Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Feiler Krisztina (2014) Az EU felzárkóztatási és egységesítési politikája a felnőttoktatás terén. Külkereskedelmi Kar.

Fekete Katalin (2014) A fekete leves- Azaz a kávé régen és ma. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Felföldi Éva (2014) Projektmenedzsment és projektkontrolling rendszer bevezetése egy infokommunikációs nagyvállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Feller Madeleine (2014) A Tesco Rubik hűségprogram integrált kampányának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ferencz Katalin (2014) Vas megye önkormányzatainak nyújtott támogatások vizsgálata a kincstári rendszeren keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ferencz Mónika (2014) A nemi szerepek alakulásának vizsgálata történelmi és plakáttörténeti perspektívából. Külkereskedelmi Kar.

Ferenczi Flóra Beáta (2014) A magyarországi lovas turizmus tendenciái és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ferenczi Éva (2014) A turizmusmarketing szerepe Szeged turisztikai fejlődésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Filák Olivér (2014) Hullám-hatás - az on-demand megoldásokhoz kapcsolódó fogyasztói magatartás elemzése a Magyar Telekom szolgáltatásportfolióján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Fister Nelli (2014) Gyógyszerfuvarozás a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Flaskár László Gergely (2014) EGY KONKRÉT MARKETING KAMPÁNY ONLINE HATÉKONYSÁGÁNAK BEMUTATÁSA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fodor Edit (2014) Termékdemonstrációs folyamat európai szintű centralizálása a GE Healthcare-nél. Külkereskedelmi Kar.

Fodor Norbert (2014) Sport Tourism and The Organizational Background of the 2011 Kayak and Canoe World Championship. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fogarasi János (2014) A beszerzés, a stratégia és a szervezeti struktúra vizsgálata egy magyarországi multinacionális vállalat szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Forgó Fanni Eszter (2014) Az impulzív vásárlás szerepe az on-line kereskedelemben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Forgó Fruzsina Réka (2014) A Telekom üzletek létjogosultsága az online marketing térhódítása után. Külkereskedelmi Kar.

Franczik Petra (2014) Szállítmányozás a Sanofi Zrt.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fuchs Renáta (2014) A VMI alkalmazásának bemutatása a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Funk Ádám (2014) A Shared Service Centerek előnyeinek és tevékenységeinek bemutatása egy kiválasztott cég példája alapján. Külkereskedelmi Kar.

Fábián Diána (2014) A Magyarországon élő kínaiak szerepe a magyar-kínai kereskedelmi kapcsolatok elősegítésében. Külkereskedelmi Kar.

Fáczán Brigitta (2014) A kazincbarcikai Kolorfesztivál hozzájárulása Kazincbarcika és kistérsége fejlődéséhez. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Féderer Csaba (2014) Evolution of e-documentary payments (from e-UCP to BPO). Külkereskedelmi Kar.

Fényes Dániel (2014) Trent Reznor marketingtevékenysége a Nine Inch Nails zenekaron keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Földi Hajnalka (2014) A magyarországi Fiskars vállalat stratégiájának elemzése a kezdetektől napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Füleki Sándor (2014) Vásárlói szokások a magyarországi új személygépjármű piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fülöp Bence (2014) Az ENSZ Alapokmányának létrejötte és módosulásai. Külkereskedelmi Kar.

Fülöp György (2014) A honvédelem szerepe a makrogazdaságban. Külkereskedelmi Kar.

Fülöp Klaudia (2014) Vállalatirányítási rendszerváltás egy adott cégen belül. Külkereskedelmi Kar.

Gacs Flóra (2014) Rendezvények a filmturizmusban - Filmipari rendezvények turisztikai hatásvizsgálata a Berlinale példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gagyi Diána (2014) A divat marketingkommunikációs eszközeinek hatékonyságmérése az új fogyasztók körében. Külkereskedelmi Kar.

Gajárszky Tamás (2014) Az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer bevezetése a Marsall Hungária Kft. életébe. Külkereskedelmi Kar.

Galántai Gréta (2014) A Hard Rock Cafe márkaépítése online eszközökkel. Külkereskedelmi Kar.

Garancsi Tünde (2014) A gazdaságostól a prémiumig – avagy a saját márkák térnyerése. Külkereskedelmi Kar.

Garbacz Gréta (2014) A „fogas kérdés”: a budapesti romkocsmák sikerének vizsgálata a Fogasház marketingstratégiáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Gazsó Barbara (2014) Külföldi tőkebefektetések regionális hatásai - Magyarország és Szlovákia példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Gaál Dóra (2014) A hazai könyvolvasási trendek átalakulása és kihívásai a digitális világban. Külkereskedelmi Kar.

Geisz Réka Anita (2014) Konfliktuskezelés és kommunikáció a multinacionális vállalatok körében. Külkereskedelmi Kar.

Gergely Roland (2014) Étkezés a testépítésben-különös tekintettel a versenyfelkészülési időszakra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gergics János (2014) Minőségirányítási rendszerek működése a Busch Austria GmbH-nál, és a bevezetés fontossága a Busch Vacuum Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Gincsai Zita (2014) A konténeres export ügylet sajátosságai. Külkereskedelmi Kar.

Gombocz Éva Eszter (2014) Európai Uniós támogatások felhasználása Magyarországon a kreatív ágazatban, különös tekintettel a kulturális területen a 2007-­2013 időszakban. Külkereskedelmi Kar.

Gonda Csilla (2014) A göngyölegek töltési mennyiségének optimalizálása és ennek kihatásai az ellátási láncra a kecskeméti autógyárban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gondi Szabina (2014) Elektronikus beszerzési rendszerek: beszerzési aukciók a DHL vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Gregor Blanka (2014) Egy HR szolgáltató marketingkommunikációs eszközeinek vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Grábits András (2014) Új divatmárka piaci bevezetése az internet üzleti alkalmazásával. Külkereskedelmi Kar.

Gráf Judit (2014) Egy induló vállalkozás, a Bagoly Café piaci bevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gréczi Diána (2014) Német működőtőke-befektetések Magyarországon különösen az autóipar viszonylatában. Külkereskedelmi Kar.

Gröger Tímea Kitti (2014) A Maastrichti Kritériumrendszer kritikus elemzése, avagy kiállták-e a maastrichti kritériumok a gazdasági válság próbáját? Külkereskedelmi Kar.

Gubányi Gréta (2014) Beszállítói problémák kezelése egy adott vállalat példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Gulyás Armand (2014) A BI-KA Logisztika Kft. lehetőségei a vasutas árutovábbítás terén. Külkereskedelmi Kar.

Gunyecz Tibor Konrád (2014) Pálinkafőzés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a pálinka szerepe a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyenes Gábor (2014) A Shoes35 online marketing tevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Gyergyai Bernadett (2014) Debrecen turisztikai vonatkozású megvalósult, tervezett és lehetséges fejlesztései, és hatása a várost felkereső utazóközönségre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyimóthi Viola (2014) A Horvátországba áramló közvetlen külföldi működőtőke-befektetések változása a rendszerváltástól az uniós csatlakozásig. Külkereskedelmi Kar.

Gyuris Dóra (2014) A keresőmotor-optimalizálás hatása a vállalati honlapokra, bemutatva a Gyakornokvadász weboldalán. Külkereskedelmi Kar.

Gyöngyösi Edina (2014) Egy nemzetközi óvoda marketing és kommunikációs lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Győri Abigél (2014) A Nestlé csecsemőtáplálás üzletágának marketingtevékenysége hazánkban. Külkereskedelmi Kar.

Győri Virág (2014) A gyógyturizmus fejlődésének bemutatása Bács-Kiskun megyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gábor Bence (2014) A portfólió beruházások tőzsdefúziókra gyakorolt hatásának vizsgálata, különös tekintettel a NYSE-EURONEXT. Külkereskedelmi Kar.

Gál Kinga (2014) A beszerzési folyamatok elemzése a Bilfinger IT Hungary Kft.-n keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Gál Melánia (2014) Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Gál Máté Péter (2014) A közösségi oldalak szerepe az online marketingben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gáspár Eszter (2014) A Nova Bútor Bútorgyár Kft. ágyrács összeszerelési folyamatának optimalizálása a Lean elvek alapján. Külkereskedelmi Kar.

Göcző Ádám (2014) Budapest,Bécs,Prága versenyben az amerikai turistákért. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Göndöcs Bálint (2014) Az ifjúsági turizmus összehasonlító elemzése Magyarország és Spanyolország példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Göndöcs Maja (2014) A Nissan Qashqai magyarországi piacra való bevezetése és annak hatása a magyar autópiacon. Külkereskedelmi Kar.

Göndöcs Zsófia (2014) Új trendek a kulturális turizmusban - Nyelvtanulás, mint az utazás motivációja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gösswein Csaba (2014) A jövedelmi egyenlőtlenségek alakulásának globális és magyarországi trendjei. Külkereskedelmi Kar.

Hajdu Attila (2014) Fehéroroszország a 21. század politikai és gazdasági kihívásaival szemben. Külkereskedelmi Kar.

Hajduk Eszter (2014) "Egészségére!" - Lehet-e a pálinka a vidékfejlesztés alapja egy panyolai példán keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajmási Márton (2014) Opticnet, a szakértő látszerész márka építése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hajner Anett (2014) Sátoraljaújhely sportcentrumának idegenforgalmi hasznosíthatósága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Haller Orsolya (2014) Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Halász Ágota (2014) A Penny Market Kft. piaci és pénzügyi helyzetének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hamar Noémi (2014) Az ital fogyasztási szokások bemutatása koktélbárok példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hamarák István (2014) A francia gasztronómia részletes bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hantos Flóra (2014) A munkahelyi étkeztetés és irodai juttatások korrelációja a dolgozói elégedettséggel és ennek közvetett hatása a profitra egy internacionális cégnél globális szinten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Harasztosi Martin István (2014) What steps need to be taken by Fyber to implement successful Knowledge Management? Külkereskedelmi Kar.

Hargitai Márk (2014) A Ceres Sütőipari Zrt. komplex termékelemzése, valamint a vállalat pénzügyi-, és marketingelemzése. Külkereskedelmi Kar.

Harkai Dorottya (2014) Mennyei Manna - termékbevezetés az online piacra. Külkereskedelmi Kar.

Hartmann Diána (2014) A Danubius Health Spa Resort Bük all inclusivvá válása és ennek hatása a szálloda eredményességére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hau Renáta (2014) A MÁTRAI Üveg-Tükör Kft. stratégiájának kidolgozása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hauber Eszter (2014) Felvásárlások finanszírozása - A fizetési módokat meghatározó makrogazdasági tényezők az európai piacon. Külkereskedelmi Kar.

Hegedüs Adrienn (2014) Brandépítés a magyarországi Telenor mobilszolgáltató esettanulmánya alapján. Külkereskedelmi Kar.

Hegedűs Boglárka (2014) A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Heinemann Viola (2014) Sporttáplálkozás és az étrend kiegészítők, különleges táplálkozási célú élelmiszerek szerepe a sportteljesítményben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Heiszman Tamás (2014) Gamification – Játékalapú megoldások. Külkereskedelmi Kar.

Herman Dóra (2014) A Power Plate Magyarország marketingstratégiai elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Hertel Gábor (2014) A pénzügyi piacok változása és szabályozása, valamint a tőzsdei instrumentumok technikai elemzésen alapuló kereskedelmének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hertelendy Mátyás (2014) A Badacsonyi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hoffmann Gabriella (2014) A televízió, mint marketingkommunikációs eszköz és a TV2 szponzorációs megoldásai. Külkereskedelmi Kar.

Hojnyák Dalma (2014) A turizmus szerepének bemutatása Isztambulban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Holló Mónika (2014) Az elektronikus kereskedelem bemutatása az Alibaba vállalaton keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Honvédné Müller Hajnalka (2014) A COLOR PACK NYOMDAIPARI ÉS CSOMAGOLÓANYAG GYÁRTÓ ZRT. MARKETING TERVE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hornberger Szabina (2014) Az Audi Hungaria Motor Kft. tevékenysége, fókuszban a logisztikai tervezés projektmunkája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hortobágyi Gyöngyi (2014) A Philips imázsa és arculata. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Anett (2014) New development possibilities in Keszthely. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Annamária (2014) Elektronikus egészségügy - Hatékonyságnövelési lehetőségek infokommunikációs megoldások segítségével. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Dorottya (2014) Holistische Denkweise als Erfolgspotenzial in der Hotellerie. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Gabriella (2014) Az energia hatékony fényforrások hatása a világítástechnikai iparra. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Kata Anna (2014) Egy klasszikus újjászületése - Az e-könyvek piacának marketinglehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Patrik (2014) A vasút piaci helyzete, versenyképességének javulása, a hatályos nemzetközi és nemzeti törvényi szabályozás tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Renáta (2014) A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Richárd (2014) A Hévízi-tó és a köré épült gyógyturizmus nemzetközi viszonylatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Réka Judit (2014) En quoi l’internet a-t-il fait changer le comportement des consommateurs en Hongrie? Külkereskedelmi Kar.

Horváth Tamás (2014) A NOMÁD TRAVEL Utazási Iroda marketingstartégiája és bevezetése a piacra. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Tímea (2014) A rendelésmenedzsment bemutatása a L’Oréal Professionel márkán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Vivien (2014) Wine and health. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Zsófia (2014) A Kaga Logistique Kft. logisztikai folyamatainak elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Janka (2014) A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Héder Anita Bianka (2014) A Premium-Gast Kft. 2010-2014. évi kereskedelmi, logisztikai tevékenységének értékelése. Külkereskedelmi Kar.

Hős Bianka (2014) Nemek közötti különbségek, fókuszban a munkahelyen és a családban betöltött szerep. Külkereskedelmi Kar.

Ifju Lilla (2014) A mezőgazdasági ellátási lánc kockázatai - bogarasodás és gázosítás problémakörének bemutatása a Cargill Magyarország Zrt. példáján. Külkereskedelmi Kar.

Iklódi Dóra (2014) A Példakép Alapítvány, mint civil vállalkozás szerepe a magyar vállalkozói kultúra megteremtésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Illés Edina Zita (2014) Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Imszticzei Szilvia (2014) Egy induló esküvőszervező és dekoráció készítő vállalkozás marketing stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

István Balázs (2014) A hazai B2B elektronikus kereskedelem sajátosságai és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Iván Dóra (2014) A Béres Gyógyszergyár Zrt. beszerzési folyamatához kapcsolódó információáramlás javítása. Külkereskedelmi Kar.

Iváncsics Mária (2014) A csokoládé múltja, jelene és jövője a magyarországi cukrásziparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Iváncsics Mária (2014) A csokoládé múltja, jelene és jövője a magyarországi cukrásziparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jenőfi Gergely (2014) Az alkatrészfelvétel folyamatoptimalizálása a lean tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Jeszenszki Katinka (2014) Marketing-automatizálás alkalmazása a Magyar Cetelem Bank Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Jeszenszky Dániel (2014) A BA-HA-MA’S Kft logisztikai folyamatainak a bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Johanics Anett (2014) Az autósport pilótáinak hírnévmenedzselése a közösségi média eszközeivel. Külkereskedelmi Kar.

Joszevics Anita (2014) Egy offline cég online lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

Juhász András (2014) A szervezeti beszerzés szerepe és fejlődése a minőségirányításban. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Balázs (2014) International export promotion in the sight of Hungary. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Dóra (2014) Spanyolország, mint textilipari nagyhatalom, avagy a Mango sikerének titka. Külkereskedelmi Kar.

Jurcsák Patrícia (2014) A hódmezővásárhelyi Ginkgo Hotel**** bemutatása, szolgáltatásainak és működési rendszerének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jánosa Péter (2014) Gasztronómia a testépítésben - különös tekintettel a tömegnövelésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Jóri Mónika (2014) (Ki)útkeresés a magyar egészségügyben - határok és lehetőségek. Külkereskedelmi Kar.

József Anett (2014) Románia aktuális gazdasági és társadalmi problémái, különös tekintettel a munkaerő-piaci helyzetre. Külkereskedelmi Kar.

Kalló Imre (2014) Az elveszett kosár esete. Külkereskedelmi Kar.

Kandi József (2014) Az üzemanyagkártyákkal történő útdíj fizetés jövője Európában, valamint az ezekhez tartozó marketing tevékenységek bemutatása a MOL kártyákon keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Karaszi Györgyi (2014) A beszerzés- és választékpolitika elemző bemutatása a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kardos Krisztina (2014) A Duna House marketingkommunikációs stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Karácsony Ágota (2014) LAKOSSÁGI DEVIZAHITELEZÉS MAGYARORSZÁGON A VÁLSÁG KIROBBANÁSA ELŐTT ÉS UTÁN. OKOK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK NEMZETKÖZI ÖSSZEHASONLÍTÁS ALAPJÁN. Külkereskedelmi Kar.

Kaskötő Zsanett Tímea (2014) A sikeres vezető kulcskompetenciáinak vizsgálata magyar, francia, illetve olasz vállalati kultúrákban. Külkereskedelmi Kar.

Kassa Márk (2014) EGY VÁLLALKOZÁS MŰKÖDÉSÉT BEFOLYÁSOLÓ KÖRNYEZETI TÉNYEZŐK ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kassai Lili (2014) Fogyasztói magatartásváltozás a turizmus piacán a digitális világ szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kaszab Dóra Erika (2014) Erasmus program, a hallgatói mobilitásban rejlő előnyök a diákok foglalkoztatottsága szempontjából. Külkereskedelmi Kar.

Kasztner Fanni (2014) A magyarországi apartmanszállodák piaci helyzetének elemzése a Bliss Hotel and Wellness apartmanszálloda tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kaszás Borbála (2014) Pszichológiai tőke a felsőoktatásban. Külkereskedelmi Kar.

Katona Zsuzsa (2014) Protokoll az ázsiai országokban - India, Japán és Kína protokolláris összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Katzenbach Klaudia (2014) Színház a turizmusban – turizmus a színházban? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kecskeméti Zsófia (2014) How to optimize warehouse management and the inventory level in the fast moving fashion industry - focusing on the effect of inventory system and warehouse management system at Sun Enterprises? Külkereskedelmi Kar.

Kegyes Dóra (2014) Karbonsemleges szálloda a költséghatékony működésért és a fenntartható fejlődésért. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kelemen Ádám (2014) Az Aranybánya Üdülőpark komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kenesei Balázs (2014) The Community of Whitehorse és Heves megye poziciolálása. Külkereskedelmi Kar.

Kenéz Timea (2014) A természetvédelmi területek látogatói marketingjének teljesítmény- és hatásvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kerekes Regina (2014) Existenzberechtigung des Cafe'theks in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Keszthelyi Anett (2014) Duális képzésekkel a foglalkoztatás javításáért. Külkereskedelmi Kar.

Keviczky Krisztina (2014) Vásárlói magatartás az autóipar piacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kicska Tamás (2014) A logisztika autóiparra gyakorolt hatásai a VW csoport példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kimball Dávid (2014) A comparative study of Russia and Hungary: Generational differences in their approach towards healthy eating. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Király Márta (2014) A Nyugat-Dunántúl, mint üdülőterület életciklusa és stratégiái (2000-2013). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Király Melinda (2014) Kereskedelmi bankok lakossági ügyfeleinek lojalitásvizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Kisgyörgy Dorottya (2014) Falusi magánszálláshelyek működése és turisztikai hasznosítása, különös tekintettel a Közép-dunántúli régióra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kisházi Anna (2014) Márkaépítés és márkaaktivitás a Burn energiaital példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Bernadett (2014) Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Dóra (2014) Egész évben hűtünk-fűtünk, avagy az LG Electronics Magyar Kft lakossági légkondicionáló üzletágának marketing stratégiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Gergő (2014) BELÉPÉS A SZIGETELÉSI PIACRA, AVAGY A RAPIDSIL SYSTEM KFT. INNOVATÍV TERMÉKEI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI STRATÉGIÁJUK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss János Krisztián (2014) Kézműves sajtok piaci lehetőségeinek vizsgálata a hazai kistermelők által készített termékek vonatkozásában. Külkereskedelmi Kar.

Kiss József Péter (2014) Applicable Tools For Increasing Client Retention Rate In The Executive Search Market: Special Focus On Unique Customer Satisfaction Surveys With A Changed Perspective In Question Phrasing. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Péter Lajos (2014) A MEGOSZTÁSOK GAZDASÁGTANÁNAK BEMUTATÁSA AZ Airbnb PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Virág Zsuzsa (2014) A Kárpát-medence idegenforgalmi kínálatának fejlesztése, együttműködés az érintett országok, ill. régiók között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Vivien (2014) Fresh Hungary Kft. tevékenységének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss-Simon Áron (2014) A 2008-as gazdasági világválság kialakulása az amerikai pénzügyi eszközök és szabályozó rendelkezések tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Kisvarga Ágota (2014) Online Látomás Egy magyar divat kiskereskedés online marketing stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Koczka Dániel (2014) Az EP választások tapasztalatainak elemzése a Visegrádi országokban. Külkereskedelmi Kar.

Koczó Krisztina (2014) Regisztráljon online a kedvezőbb törlesztőrészletért! Digitális médiatervezés a bankszektorban. Külkereskedelmi Kar.

Kodrucz Rita (2014) A gazdasági tényezők hatása az olasz és görög nemzeti konyhák kialakulására a XX.században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koffler Júlia (2014) A MRS HERSKIN designer táska márka külpiaci bevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kollár Erika (2014) A Gyöngyös-Farkasmály pincesor turizmusfejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kolláth Richárd (2014) A faktoring finanszírozás jövője, avagy: Alapítsunk-e faktorcéget 2015-ben? Külkereskedelmi Kar.

Koltai Krisztina (2014) Szükség van-e image kommunikációra? Külkereskedelmi Kar.

Komlódi Ágota (2014) Veszélyes áru kezelés outsourcingja a Cargill Magyarország Zrt. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Komáromi Erika Erzsébet (2014) A boldogság online kommunikációja az X, Y és Z generációk részére. Külkereskedelmi Kar.

Komáromy-Poros Csongor Koppány (2014) Befektetési döntéseink csapdájában. Külkereskedelmi Kar.

Kondás Réka (2014) A személyiségtípus és a fogyasztói magatartás összefüggése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Konrád Norbert (2014) A minőségügyi auditálási tevékenység jelene és jövője Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Kormányos Péter Dávid (2014) A Facebook ás az Instagram reklámozási hatásai az FMCG szektorban. Külkereskedelmi Kar.

Kostyák Nóra (2014) Az európai uniós és magyar jövedéki szabályozás változások és azok hatása a hazai szeszipar alakulására. Külkereskedelmi Kar.

Kottmayer Krisztina (2014) Energiahatékonyság napjainkban. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Alexandra (2014) Svájc és az Európai Unió gazdasági kapcsolata 2008 után. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Anita Fanni (2014) Fogyasztói magatartás és vásárlási szokások vizsgálata az állateledelek piacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Barbara (2014) Egy induló coworking iroda marketingstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Bianka (2014) Egy kastélyszálló perspektívái Tokaj-hegyalján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Boglárka (2014) A migráció hatása London gazdaságára. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Enikő (2014) A vállalati szektor finanszírozásának jellemzői Revisionsseitige Betrachtung von Projektfinanzierungen. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Enikő Éva (2014) Az olívaolaj. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Kinga (2014) A tengeri hajóutak turisztikai jelentőségének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Viktória (2014) Kisvasutak szerepe az idegenforgalomban, a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút és a budapesti Széchenyi-hegyi Gyermekvasút bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Dóra (2014) Magyar és spanyol NGO-k összehasonlítása különös tekintettel azok nemzetközi kapcsolataira és gazdasági felépítésére. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Richárd (2014) Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozma Fatima (2014) Mexikó turizmusának fejlődése és biztonságpolitikája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozári Melinda (2014) A spanyol borok Spanyolország turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Krajnyik Cintia Dóra (2014) Budapesti luxusszállodák marketingtevékenységének összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kraszlán Gergely (2014) Az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány gyakorlati alkalmazása a BGS Trans-Imex Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Krcsma Patricia (2014) Állami tulajdonú nagyvállalatok pénzügyi elemzése - a MÁV-START Zrt., a Budapesti Közlekedési Zrt. és a Volánbusz Zrt., mint közszolgálatot ellátó vállalatok összehasonlító elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Kristóf Zoltán (2014) A Globe Trans Cargo Kft. marketingkommunikációjának értékelő elemzése és fejlesztése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Krisztik Erika (2014) Ötlettől a piacra jutásig - fejlesztési folyamat a Telenor Magyarország Zrt. IT portfóliójában. Külkereskedelmi Kar.

Kulcsár Lili (2014) A vevői elvárások és tapasztalatok kapcsolatának vizsgálata a magyarországi Starbucks kávézók marketingmixének függvényében. Külkereskedelmi Kar.

Kun Zsolt (2014) Egy NBA beatwriter szakmai hitelessége. Külkereskedelmi Kar.

Kunkli Erika (2014) Az ambient marketing létjogosultsága napjainkban Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Kurdi Fanni (2014) Magánorvosi rendelők online jelenléte. Az ideális honlap jellemzői a fogyasztói vélemények tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Kurucz Imola Anna (2014) Politikai énmárka, avagy magyar politikusok kommunikációja az újmédia korában. Külkereskedelmi Kar.

Kustos Fanni (2014) Vezetőfejlesztés és vezető-utánpótlás képzés a Bosch Csoport Junior Managers programjának tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Kutasi Szandra (2014) Beszerzési tendenciák vizsgálata egy multinacionális vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Kuti Klára Ilona (2014) A délszláv háború és következményei. Külkereskedelmi Kar.

Kutrucz Emese (2014) A turizmus szerepe a dél-franciaországi Provence-Alpes-Côte d'Azur régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kádas Vivien (2014) Egy hazai vállalkozás működési hatékonyságának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kálmán Anna (2014) Hoya Lens Hungary Zrt. marketing kommunikációja - Hogyan tudná a vállalat tovább növelni az eladásait? Külkereskedelmi Kar.

Kántor Csilla (2014) Az idegen nyelv használata a televíziós reklámokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kántás Eszter (2014) A Balaton Sound arculata és imázsa. Külkereskedelmi Kar.

Kéninger Zoltán (2014) Egy műszaki tanácsadó és vizsgáló szervezet minőségügyi rendszerének kialakítása specifikus követelmények alapján. Külkereskedelmi Kar.

Képes Ákos (2014) Az olajárak alakulása a kereslet és a kínálat tükrében 2008-tól napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Kókai Vivien (2014) A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. harmadik műszakra való felkészülésének logisztikai aspektusai. Külkereskedelmi Kar.

Kónya Dávid (2014) Az e-learning szolgáltatások piaca és az Innotica Groupnál alkalmazott marketing-mix változásai B2C piacra lépés esetén. Külkereskedelmi Kar.

Kósa András (2014) Russian diplomatic and geopolitical efforts in Central and Eastern Europe in light of the crisis in ukraine. Külkereskedelmi Kar.

Kósik Lajos (2014) Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Köblösová Gréta (2014) A turizmust élénkítő beruházás Zemplén szívében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Köntös Borbála Karen (2014) A vasúti liberalizáció hatása a szállítmányozók szerepére a vasúti gabonafuvaroztatásban. Külkereskedelmi Kar.

Kövér Nikolett (2014) A Contarex Agrotechnika Kft. áruforgalmi tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kürtösi Brigitta (2014) Transzferárak kialakítása:Transzferár-kampány a Schneider Electric-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kőszeri Virág (2014) Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kővári Krisztina (2014) A dinamikus árképzésben rejlő bevételnövelési lehetőségek vizsgálata a turisztikai szolgáltató szervezeteknél, kiemelve a szállodai Revenue Management szerepét és fontosságát. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ladoniczki Sára Kata (2014) „Szurkoljunk együtt, mint még soha!” Vodafone, mint a 2014-es Vízilabda Európa Bajnokság kommunikációs partnere. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lajszner Lívia (2014) Európai uniós megvalósult pályázatok Gyöngyös közigazgatási területén található kereskedelmi szálláshelyeken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lakatos Barbara (2014) MagNet Bank létezésének indoklása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lakatos Károly (2014) Versenytárselemzés és értékesítési stratégiák az InterContinental Budapest szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lampert Lilla (2014) Az idegenforgalom statisztikai indikátorainak alakulása a németországi tübingeni régióban és ennek hatása a Romantik Hotel Kleber Post gazdálkodási mutatóira. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lampé Lilla (2014) Target group selection by psychographic segmentation ‘Who are Donny Craves’ online target consumers in the Netherlands in the cookie segment?’. Külkereskedelmi Kar.

Lassányi Zsoltné Hőnyi Emese (2014) A Lean, mint a hatékonyság javításának eszköze a termelési és szolgáltatási láncban. Külkereskedelmi Kar.

Lates Ádám (2014) Obsolesence Programmée. Külkereskedelmi Kar.

Lauber Gábor (2014) Integrált Minőségügyi Irányítási Rendszer az ISD Dunaferr Zrt. Lemezalakítóműben. Külkereskedelmi Kar.

Lelkes Dóra (2014) Speciális szállítmányok optimalizálása a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Lencse Júlia (2014) Az iráni atomprogram és az Európai Unió közös kül- és biztonságpolitikája. Külkereskedelmi Kar.

Lengyel Viktória (2014) Vállalati társadalmi felelősségvállalás a magyar bankszektorban. Külkereskedelmi Kar.

Lente Dávid (2014) Érzelem és hazugságvizsgálat a gazdasági- és diplomáciai életben. Külkereskedelmi Kar.

Leskovics Richárd (2014) Az árufuvarozási ágak általános, és gyakorlati bemutatása a Pirexim Kft. műtrágya kereskedelme alapján. Külkereskedelmi Kar.

Linczmayer Eszter (2014) Mozgássérültek turizmusa Magyarországon, mint turisztikai termék, és ennek jelentősége az egészségturizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lipták Anett (2014) Az EU és a MERCOSUR közötti külgazdasági kapcsolatok jellemzői és annak hatása Magyarországra. Külkereskedelmi Kar.

Loboda Mária Magdolna (2014) Samponhasználati- és fogyasztási szokások elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Lukács Ferenc (2014) Közös gazdasági kormányzás az Európai Unióban:Lehetőség vagy kötelesség? Külkereskedelmi Kar.

Lányi Nóra (2014) A kalandturizmus nemzetközi helyzete, kiemelten vizsgálva a hazai kiutazó piac jellemzőit. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

László Antónia (2014) Experience Creation Greater Information and Communication Technologies involvement in Event Management to meet the new consumer expectations. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

László Mária (2014) Lean menedzsment a Vincotech Hungária Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

László Tímea (2014) A fordítóipar helyzetének alakulása az elmúlt évtizedben - különös tekintettel a kereslet, és a piaci szereplők pozícióinak változásaira. Külkereskedelmi Kar.

Lőrincz Kata (2014) The Marketing Possibilities Of The Transdanubian Equestrian Tourism From The Mary Trail Perspective. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lőrincz Petra (2014) Városfejlesztés európai uniós támogatások tükrében. Nagykanizsa megyei jogú város fejlesztése. Külkereskedelmi Kar.

Madarász Dorina (2014) A környezetbarát fehéráruk és azok vásárlói szokásainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Magony Gabriella (2014) A HandArt Kft. üzleti terve. Külkereskedelmi Kar.

Magyar Márk (2014) Az exportfinanszírozás kialakulása Magyarországon és az Eximbank tevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Magyar Zoltán (2014) A Raiffeisen Bank Zrt. bankkártya értékesítési stratégiájának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Mahunka Balázs (2014) Beiratkozástól az oklevél átadásig A BGF-KVIK tanulmányi szolgáltatásainak elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Major Attila (2014) A HU-GO elektronikus útdíjrendszer vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Major Luca (2014) Complex analysis of two different types of catering establishment. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Majszlinger Mónika (2014) Egészségmarketing Székesfehérvár Egészségfejlesztési Tervén bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Makai Henriett (2014) A Qpon múltja, jelene és jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mandjik Benjámin (2014) A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Manek Fanni Bernadett (2014) Budapest és Bécs turizmusának kulturális-gazdaságtani összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mannheim Anett (2014) A Helia-D újra pozicionálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ms Manvelyan Elmira (2014) Cross Cultural Difference in Global Advertising Investigated in Hungary and Russia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Maroshi Beáta (2014) A falusi turizmus jelentősége és szerepe a vásárosnaményi és a fehérgyarmati kistérségben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Marosán Brigitta (2014) A táplálkozás és egészségturizmus szerepe a magyar lakosság egészségtudatosságának alakulásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Marsa Pelágia (2014) A Havas és Tímár pincészet bemutatása, alkalmazható marketing eszközei és a borászatoknak járó uniós támogatások Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mayer Csilla (2014) ÉLEN AZ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÁSBAN: Az autóipari beszállítás helyzetének bemutatása Magyarországon, a Fémalk Zrt. példáján keresztül és a beszállítói kapcsolatok változása. Külkereskedelmi Kar.

Medve Enikő (2014) A hazai közösségi bormarketing alakulása és jövőbeli lehetőségei különös tekintettel a Mátrai borvidék borászainak marketingtevékenységére. Külkereskedelmi Kar.

Megyik Enikő (2014) A Red Bull online megjelenése és tevékenysége. Külkereskedelmi Kar.

Melis Bence (2014) Elektronikus szállítólevél küldés alkalmazása a Mercedes kecskeméti üzemében. Külkereskedelmi Kar.

Merényiné Palócz Franciska (2014) Verbindung zwischen dem Klimawandel und der „Roten Schlamm-Katastrophe“ Séta Krisna-völgyben, a spirituális ökofaluban, A fenntartható társadalom modellje. Külkereskedelmi Kar.

Metz Nadine Barbara (2014) Budai Vár rekonstrukció rövid távú illetve hosszú távú gazdasági hatása a Hilton Budapest szállodára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mezősi Richárd (2014) Az Alexandra és a Bookline online könyvesboltok összehasonlítása, és online marketing eszközeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mezőssy Réka Rita (2014) Tanulási zavarral küzdő diákok a szakoktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mihalecz Daniella (2014) Az Európai Unió általános etikett és protokoll szabályai. Hasonlóságok és különbségek bemutatása a francia, portugál és svéd nemzeti viselkedéskultúrán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Mihalkó Gergely (2014) A Halasi Kebpro Kft. működési stratégiájának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Mihály Gyula (2014) Az AL-KO marketingstratégiája és távlati piaci lehetőségei a fogyasztói piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mihályi Júlia (2014) Új piaci szegmensek a hazai beutazó turizmusban: A fogászati turizmus vizsgálata Sopronban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Misi Dániel (2014) TQM alapú stratégiai vezetés bemutatása és a beérkező áru ellenőrzés folyamatfejlesztésének hatása a BPW-Hungária Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Moharos Lilla (2014) Új reklamációs rendszer bevezetése a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mohácsi Szilvia Anita (2014) A szocializációs közegek hatása a gyermeki személyiség fejlődésére. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Mariann (2014) A magyar borexport lehetősége Kínában. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Máté (2014) The importance, functions and role of a Guest Service Agent at Four Seasons Gresham Palace and other 5-star luxury hotels. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Noémi (2014) A pénzmosás jelenségének nemzetközi és hazai szintű vizsgálata, különös tekintettel a kereskedelmi bankokra. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Pálma (2014) A Taghleef Industries Kft. logisztikai tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Tamás (2014) A bankkártyák szerepe a kereskedelemben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Morvai Szabina (2014) Kuponos-bónuszos oldalak, mint online marketingeszköz - A Bónusz Brigád sikertörténete -. Külkereskedelmi Kar.

Mosonyi Krisztián (2014) Vágjunk bele vagy hagyjuk abba? Egy kisvállalkozás alapításának és folytatásának kérdései a 2014-es szabályozások fényében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mucsi Alexandra (2014) Personalprobleme in der österreichischen Hotellerie. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mucsi Viktória (2014) Válságkezelés és válságból való kilábalás a balti államokban. Hasonlóságok és különbségek. Külkereskedelmi Kar.

Munkácsi Péter (2014) A közösségi média, mint marketingkommunikációs eszköz bemutatása az elméletben és a gyakorlatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Murvai Adrienn (2014) A gyógyszerlogisztika feltétel- és követelményrendszere a Trans-Sped Kft. gyakorlatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Márk Bence (2014) Az EU-Korea szabadkereskedelmi egyezmény hatásai a személygépjármű kereskedelemre. Külkereskedelmi Kar.

Mészáros Alexandra (2014) New trends in Hungarian Pálinka Market. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Dániel (2014) Ketten a nyeregben - a hazai kerékpársport szponzorációja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Edina (2014) Közúti fuvarszervezés a Transalkim Budapest Spedíciós Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Mészáros Kornélia Anna (2014) A hatvani Robert Bosch Elektronikai Kft. gyári minőségi beszámolójának és továbbfejlesztési lehetőségeinek a bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Mészáros Janka (2014) Tunézia turizmusának komplex elemzése és jelentősége a magyarországi piac szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Judit (2014) A cargo crime jelenléte napjainkban, és a megelőzésére létrejött Sectran Kft. bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Szilvia (2014) Újfajta online toborzási és kiválasztási eszközök a social média tükrén keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Mócza Eszter (2014) A Horizont 2020 program, fókuszban a KKV-kat támogató eszközök. Külkereskedelmi Kar.

Mód Dzsesszika (2014) Spa részleg kínálatának kialakítása a budapesti ötcsillagos szállodák esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Móni István (2014) A mobilinternetezési szokások változásából fakadó piaci előnyszerzési lehetőségek bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Mórocz Dóra (2014) A diplomácia szerepe a 2013 elején kirobbant észak-koreai konfliktusban. Külkereskedelmi Kar.

Müller János (2014) A KICSI GOMBA JÁTSZÓHÁZ ÉS SÓBARLANG KFT. MARKETING TERVE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Brigitta (2014) Hatékonyságnövelés a Robert Bosch Elektronika Kft. ládaraktárában. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Dalma (2014) A Nyugat-Balkán útja az európai integrációba, különös tekintettel Horvátország csatlakozására. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Enikő Nóra (2014) Wedding tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Eszter (2014) A BUDAPESTI CONTINENTAL VÁLLALAT LOGISZTIKAI KÖLTSÉGÉNEK HATÉKONYSÁGNÖVELÉSE. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Eszter (2014) A Nordtek Imexco Kft. készletgazdálkodásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Gabriella (2014) Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációja a 2010-es vörösiszap-katasztrófa után. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Ivett Krisztina (2014) A Magyar Turizmus Zrt. marketingkommunikációja és pr tevékenysége a Balaton régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Kristóf (2014) Az Informatikai Audit szerepe a Pénzügyi Auditban. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Orsolya (2014) Egy osztrák családi vállalkozás helye az osztrák turisztikai piacon a Thermal-Badhotel Kirchler példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Orsolya (2014) Egy osztrák családi vállalkozás helye az osztrák turisztikai piacon a Thermal-Badhotel Kirchler példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Renáta Dalma (2014) Rund um Grün – Vom unscheinbaren Hotel am Wald zum nachhaltigen, top Tagungshotel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Réka (2014) Az Európa Csoport szabadidős rendezvényszervező tevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Tímea Andrea (2014) Marketing terv a Quick24 divatáru webáruház számára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nagy Veronika (2014) A plázakultúra létjogosultsága az online világ térhódításával szemben. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Viktória (2014) Viselkedéstechnikai elemek változatainak bemutatása a finn, a francia, a spanyol és a perzsa kultúra példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Naphegyi Fruzsina (2014) A devizahitel-válság, annak hatásai és kezelése Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Nardai Eszter (2014) Egy specifikus szolgáltatást nyújtó kávézó üzemeltetésének és gazdálkodásának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nebojsza Zsófia (2014) A gyógyturizmus helyzete, szerepe, főbb fejlesztései az elmúlt 5 évben, Zala megyében A megye országos és regionális fürdőinek vizsgálata az elmúlt 5 év fejlesztései tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nemes Anna (2014) Biztonság a közúti árutovábbítás során. Külkereskedelmi Kar.

Nemes Zoltán (2014) Marketing a Balatonért. Külkereskedelmi Kar.

Novák Zulejka (2014) Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nyerges Vivien (2014) Kiskunmajsa turizmusának története, jelene és a fejlődés lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nyitrai Boglárka (2014) A Metro Kerekedelmi Kft. Back To School promóciójának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Nyitrai Kata (2014) How to obtain more freight requests as a freight forwarder introducing a new courier service? Focusing on the implementation of direct marketing in order to achieve customer attraction. Külkereskedelmi Kar.

Nyolczas Vivien (2014) A közösségi médiumok gender központú elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Németh Barbara (2014) Az utazási irodák és a szállodák közötti értékesítési kapcsolatok során felmerülő problémák kezelésének vizsgálata az InterContinental Budapestben a recepciós munkakör példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Bálint (2014) A gyulai Elizatbeth Hotel ****superior tevékenységének bemutatása, gazdálkodásának és adóterheinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Henrietta (2014) A szingli nők vásárlási szokásai. Külkereskedelmi Kar.

Németh Regina (2014) A kávépiac és a Fair Trade magyarországi helyzete. Külkereskedelmi Kar.

Németh Szabolcs (2014) Kollektív viselkedés a pénzügyi piacokon. Külkereskedelmi Kar.

Németh Kitti (2014) Az Accor szállodalánc online marketing tevékenységének és lojalitást növelő hűségprogramjának bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Offenbacher Emese (2014) Izland: válság után megerősödve? Külkereskedelmi Kar.

Oláh Zsuzsa (2014) Reklámkerülés. Minek a következménye és mit tehetünk ellene? Külkereskedelmi Kar.

Opre Györgyné (2014) A szakképzés változásainak hatása a Balmazújvárosi Veres Péter Gimnázium és Szakképző Iskola életére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orbán Eszter (2014) Irodalmi emlékhelyek a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ordasi Natália (2014) Sonkák a spanyol gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orosz Gergo (2014) Process simplification in pharmaceutical logistics. Külkereskedelmi Kar.

Ostorházi Gréta (2014) A maastrichti konvergencia-kritériumok kritikus elemzése a globális válság utáni gazdasági környezetben kiemelt figyelemmel a fiskális kritériumok teljesítésére. Külkereskedelmi Kar.

Osztrogonácz Viktória Éva (2014) A T-Systems Magyarország Zrt. vállalati stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Ozsvári Csaba Ágoston (2014) A mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozásának bemutatása a Magyar Fejlesztési Bank hitelprogramjain keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Ozsváth Gábor (2014) Mit tegyen a vállalkozás, ha lassan mozgó készletei vannak? Készletértékelési eljárások és a vállalkozások jövedelmi helyzetére gyakorolt hatásuk a lassan mozgó készletek esetében. Külkereskedelmi Kar.

Pacsika Csilla (2014) An existing catering unit's developing plan. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pacsirszky Tamás (2014) A KFC útja a Lean világába. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Paku Dénes (2014) A lecsökkenő banki kamatkörnyezet hogyan érintette a hazai megtakarítási trendeket? Külkereskedelmi Kar.

Pap Brigitta (2014) A Landliebe márka bevezetése a magyar piacra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pap Kitti Kincső (2014) Biztonság a felhőben - a Tresorit kereskedelmi és marketing tevékenysége. Külkereskedelmi Kar.

Papp Henriett (2014) Üzleti etika a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Patai-Lázár Emese Julianna (2014) Az egészségturizmus keresleti és kínálati piacának elemzése Budapesten 2007 és 2014 között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pataki Bence (2014) Az Amerikai Egyesült Államok és Kína kölcsönös gazdasági függősége napjaink világgazdaságában. Külkereskedelmi Kar.

Pataki Dóra (2014) A turizmus gazdasági szerepe és hatása, annak szocio-kulturális vetülete Olaszországban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Patócs Réka (2014) Pilgrim tourism in the 21st century presenting through accommodations on the Hungarian Saint James Way. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Peresics Rita (2014) Risk management in the practice of Raiffeisen Bank PLC. : Credit risk management through the case study of Lotus Hungary Ltd. Külkereskedelmi Kar.

Perger Andrea (2014) Az NGO-k szerepének néhány kérdése a nemzetközi együttműködésben: Az AIESEC hozzájárulása a fiatal magyar közgazdászok szakmai fejlődéséhez. Külkereskedelmi Kar.

Petrányi László Tamás (2014) A 2013. évi Útdíj törvény hatásának vizsgálata a közúti fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó KKV-k esetén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Petró Panna (2014) A mémek és jelentőségük az imázsváltozásban. Külkereskedelmi Kar.

Petró Panna Júlia (2014) A mémek és jelentőségük az imázsváltozásban. Külkereskedelmi Kar.

Peták Zsuzsanna (2014) A tokaji borvidék jelentősége a regionális vendéglátában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Petényi Dóra (2014) Pénzügyi eszközök végrehajtásának vizsgálata a Vidékfejlesztési Program (2014-2020) keretében. Külkereskedelmi Kar.

Pető Szilvia (2014) Registrant web rendszer és Kristal Coatings weboldal fordítás. Külkereskedelmi Kar.

Pető Zsófia (2014) Az Y generáció borfogyasztási szokásai. Külkereskedelmi Kar.

Piedl Regina (2014) Impact of economic crisis on the hotel industry In depth analysis of the outcomes during and after the 2008 crisis focusing on the Food & Beverage department of a 4-star hotel in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér Anna Rita (2014) Religious tourism in Mecca, Saudi Arabia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér Orsolya (2014) Egy sikeres multikulturális modell - Szingapúr. Külkereskedelmi Kar.

Pitlik Gabriella (2014) Az RFID technológia bevezetésének lehetőségei a SPAR-nál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Plaszkó Barbara Márta (2014) Gasztronómiai szokások vizsgálata a katolikus vallásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pluhár Bálint (2014) Szponzorálás és a mecenatúra szerepe a sportban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pocsai Gergely (2014) Offshore központok és adóoptimalizálási lehetőségek a mai világban. Külkereskedelmi Kar.

Pogácsás Rozália (2014) Megfelel-e az eurózóna az optimális valutaövezet kritériumainak? Külkereskedelmi Kar.

Polka-Percze Éva (2014) Jogdíj és licencdíj a vámérték szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.

Polonyi Hajnalka (2014) Rácsos süti - avagy a Bad Boys' Bakery Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Poszovecz Eliza (2014) Réspiac feltárása a délkelet-ázsiai régióban - kiemelten Thaiföld önkéntes turizmusa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pozsgai Dóra (2014) A világgazdasági válság és annak hatása a ciprusi turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Prekopa Dalma (2014) Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Prutti Claudia Maria (2014) Magyarországi mobiltelefon-szolgáltatók reklám tevékenységeinek összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Puskás Panna (2014) Folyamatoptimalizálási projekt bevezetése a FUX Zrt.-nél a beszerzés és készletgazdálkodás területén. Külkereskedelmi Kar.

Pusztai Diána Judit (2014) Az EU-támogatások és a hazai fejlesztéspolitika szerepe a regionális különbségek csökkentésében a 2004-2014 közötti időszakban. Külkereskedelmi Kar.

Pusztai István (2014) Introduction of relocation processes of Robert Bosch Elektronika Kft. including the relocation of PWR products and production line. Külkereskedelmi Kar.

Pádár Zsófia Titanilla (2014) A dzsesszkorszak szimbólumai A nagy Gatsby című film keresztmetszetében. Külkereskedelmi Kar.

Pálfalvi Brigitta (2014) A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pálfalvy Szilvia (2014) Fordítás: Günter Wallraff: Die Lastenträger – Arbeit im freien Fall – flexibel schuften ohne Perspektive; Pálfalvyné Obermayer Mária: Kutatási díjként álcázott „hűségpénz”. Külkereskedelmi Kar.

Pálmai Bence (2014) Életstílusjegyek a 18-24 éves fiatalok körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pálvölgyi Máté (2014) How to improve customer retention for Plinga's social farming games? Külkereskedelmi Kar.

Páncél Dávid (2014) Az exportösztönzés eszközrendszerének bemutatása Kína stratégiáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Párzsi Helén (2014) Budapest Prága Bécs marketing-kommunikációjának összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pásztor Beatrix (2014) A logisztikai szolgáltatók komplex tevékenységének elemzése az FM Logistic példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Pásztor Judit (2014) "Nyeregbe vidék, nyeregbe Magyarország!" A Nemzeti Vágta marketingstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Pásztor Áron (2014) A magyar bankrendszer helyzete az elmúlt években és az OTP. Külkereskedelmi Kar.

Pásztor Anna (2014) Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pátkai Anna (2014) „Több mint fürdő”-k avagy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, valamint a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pész András (2014) A természetes gyógy tényezőkre alapozó jövőbeni gyógy turisztikai fejlesztések Veresegyházon, és a Közép- Magyarországi versenytársak helyzete. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Péter Ivett (2014) Az orosz nyelv jelentőségének változása a nemzetközi gazdasági kapcsolatokban. Külkereskedelmi Kar.

Péter-Klicsu Erzsébet (2014) Az Allianz Hungária Zrt. marketingstratégiájának elemzése és fejlesztése online marketing eszközökkel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Péterfi Csaba (2014) Az elektronikus kereskedelem nehézségei, problémái, avagy a Retro Jeans webáruházának fellendítése. Külkereskedelmi Kar.

Pók Zille Katalin (2014) Az EU kohéziós támogatásai finanszírozásával megvalósuló fejlesztések kommunikációja Magyarországon: Koncepció és gyakorlati megvalósulás az Országos Mentőszolgálat TIOP-2.2.1-11/1-2012-0001 – „Sürgősségi ellátás fejlesztése, mentés” című kiemelt projektjében. Külkereskedelmi Kar.

Pókecz Péter Gábor (2014) Munkaerő-áramlás és munkaerő-piaci politikák Magyarországon és az EU-ban. Külkereskedelmi Kar.

Póré Bence (2014) A consumer engagement és a gamification hatásai a fogyasztói lojalitásra. Külkereskedelmi Kar.

Radnai Kinga (2014) A kávéfogyasztási szokások hazánkban és szerepe napjaink kávézóiban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Radnai Szilvia (2014) Rede von Bundeskanzlerin Merkel anlässlich der Eröffnung der neuen Dauerausstellung der Gedenkstätte Berliner Mauer am 9. November 2014 Elérkezett az Európai Energia Unió ideje? Külkereskedelmi Kar.

Radó Katalin (2014) A Római Klub múltja, jelene és jövője. Külkereskedelmi Kar.

Raffai Anna Réka (2014) Az "Amuse Bouche" és egyéb vendégváró falatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ragány Renáta Pálma (2014) Z generáció kutatás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rajnai Richárd (2014) Egy sportrendezvény jelentőségének bemutatása Magyarországon a Gyulai István Memorial atlétikai verseny példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rigó Alexandra (2014) A SPAR ÁRUFORGALMI, LOGISZTIKAI MUNKAFOLYAMATAINAK, TECHNOLÓGIÁJÁNAK, MUNKASZERVEZÉSÉNEK KRITIKAI ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rizmajer Eszter (2014) A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rizsányi Eszter (2014) CRM rendszer bevezetése a Dorsum Zrt-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Roboz Klaudia Zsuzsanna (2014) Polgárok együttműködésének erősítése Európában (az Európai Unió és az Európa Tanács keretében). Külkereskedelmi Kar.

Rohr Bence (2014) How to improve the central strategy execution of a leading banking group regarding Central and Eastern Europe. Külkereskedelmi Kar.

Rozgonyi Zsófia (2014) A légi fuvarszervezés bemutatása a Geodis Calberson Hungaria Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rozmán Gabriella (2014) Az alkoholfogyasztás alakulása az adómértékek változásainak tükrében Magyarországon az ezredfordulót követően. Külkereskedelmi Kar.

Rozor Gergely (2014) A magyar-román viszony, különös tekintettel a gazdasági kapcsolatokra. Külkereskedelmi Kar.

Rukk-Tóth Edina (2014) Az Önfoglalkoztatók helyzete a magyar KKV szektor vállalkozási teljesítményének tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Ruzsányi Helga (2014) A nők munkaerő-piaci helyzetének alakulása Magyarországon a szocializmustól napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Rácz Adrienn (2014) Vendégszegmens vizsgálat és értékesítési politika a Novotel Budapest Centrumban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rácz Gergely (2014) Új beszállítói stratégia a szabvány alkatrészek beszerzésében. Külkereskedelmi Kar.

Rácz Márta (2014) Entstehung der Kiskunságer Weinregion – Wie könnte ihre Reputation verbessert werden? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rácz Orsolya (2014) A 77 Elektronika Kft. múltja, jelene és jövője a nemzetközi IVD piacon. Külkereskedelmi Kar.

Rácz Róbert (2014) A kozmetikai termékek magyarországi követelményrendszere és az emberi tényező kapcsolata. Külkereskedelmi Kar.

Rátz Dorottya (2014) Budapesti felsőoktatásban részt vevő hallgatók múzeumlátogatási szokásainak vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Rédei Kinga (2014) Az offshore-jelenség tényleges megjelenési formái, gazdasági jelentősége és az "aranykor" vége. Külkereskedelmi Kar.

Répás Szilvia (2014) Budapesti kereskedelmi szálláshelyi kisvállalkozások sajátos létesítési, szervezési, működési és gazdálkodási kérdései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Répássy Szilvia Éva (2014) Tabutémák a médiában - A romák képének megítélése a média tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Rétyi Zalán (2014) Humanitárius közbeszerzés az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságánál. Külkereskedelmi Kar.

Révész Nikolett (2014) Nyíregyháza városmarketing stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Rózsa Diána (2014) A magyar-horvát határmenti együttműködés fejlődése és eredményei, a programirányítás nézőpontjából. Külkereskedelmi Kar.

Said Sára Gülshan (2014) Egy kezdő vállalkozás üzleti terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Salamon Noémi (2014) ISO minőségirányítási rendszerek bevezetése az Easy Holding Zrt.-hez. Külkereskedelmi Kar.

Sallai Daniella (2014) Craft beer manufactures in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Samu Roland (2014) Magyarország, mint regionális központ. Külkereskedelmi Kar.

Sasvári Nóra (2014) A BRICS országok fejlődési pályája és kapcsolata az Európai Unióval. Külkereskedelmi Kar.

Scheiling Katalin (2014) Buying behavior differences of the generations, in case of green fashion. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Scher Viktória (2014) A vidékfejlesztés jelentősége az Európai Unióban és Magyarországon, A LEADER program bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Schmidt Adrienn Krisztina (2014) Élelmiszeren elhelyezett magyar tanúsító védjegyek vizsgálata a piaci versenyképesség tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Schröder Maximilian Mathis (2014) Multichannel-Unternehmen contra Internet Pure-Player am Beispiel Media Markt und Redcoon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sebestyén Judit (2014) The Potential of Film Tourism in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Seprős Dzsenifer (2014) A Vision Express arculatfrissítésének kutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sepsi Tamara Szilvia (2014) A nemzetközi környezetügyi kormányzás reformja és szerepe a fenntartható fejlődésben. Külkereskedelmi Kar.

Seres Milán (2014) How to increase Ritchie Bros Auctioneers’ competitive advantage against Euro Auctions. Külkereskedelmi Kar.

Seres Péter (2014) Az egészséges életmód szerepe a 18-24 éves korosztály élelmiszer-vásárlási szokásaiban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Simon Lívia (2014) A judgemental study on corporate social responsibility. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Simon Rita (2014) Mexikói bevándorlás az Egyesült Államokba - A NAFTA 20 évének értékelése a bevándorlás tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Simoncsics Bianka (2014) A MOL kiskereskedelem marketing tevékenysége: a töltőállomási marketing hatása a fogyasztói magatartásra. Külkereskedelmi Kar.

Sinkovity Szilvia (2014) A rendelésteljesítés folyamata az Easy Gifts Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Sipos Dorina (2014) Milyen okok miatt változott az államadósság finanszírozási szerkezete az elmúlt 10 évben hazánk és Belgium esetében? Külkereskedelmi Kar.

Sipos Eszter Edit (2014) A Duna-Gerecse térség turisztikai fejlesztéseinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sipos Krisztina (2014) Dark "Turizmus". Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sipos Tibor (2014) Munkaerő-ösztönzés a magyarországi luxusszállodai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sipos-Erdősi Barbara (2014) Eger,Szekszárd és Villány borvidékek összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Skopál Anna (2014) A 2008/2009-es pénzügyi válság hatása egy magyarországi multinacionális vállalatra az Accor-Pannonia Hotels Zrt. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Skultéti Lilla (2014) A környezet- és egészségtudatos életmód fogyasztói magatartásra gyakorolt hatása: A LOHAS fogyasztók. Külkereskedelmi Kar.

Solymoss Júlia (2014) Vállalatok vizuális arculati elemeinek hatása a vásárlási szokásokra. Külkereskedelmi Kar.

Somogyi Dániel (2014) A vásárlói elégedettség elérése és fenntartása a MOL Nyrt. kiskereskedelmi és marketing tevékenységében. Külkereskedelmi Kar.

Somogyi Réka (2014) Bicskei Kistérség, Idegenforgalmi célú fejlesztések - komplex elemzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somogyvári Ádám (2014) Michael Jordan mint márka. Külkereskedelmi Kar.

Soós Emese (2014) Az emberiség remekműve: a pálinka Készítése Spiritus Primus módra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Starovoytova Evgenia (2014) An Exploratory Study of Russian Incoming Tourists’ Expectations and Satisfaction in Hungary as a Tourist Destination. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Stefán Réka (2014) A magyarországi vendéglátóipar elemzése, a házon kívüli étkezési szokások primer vizsgálata és egy vietnámi street food bár megnyitásához szükséges marketingstratégia kidolgozása. Külkereskedelmi Kar.

Steib Vanda (2014) Sporttourismus in München. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sulcz Júlia Kitti (2014) Vírusmarketing. Külkereskedelmi Kar.

Szabados Anna (2014) A nem tudás a legnagyobb kockázat. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Alexandra (2014) Turisztikai imázs vizsgálat az Észak-Magyarország régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Dániel (2014) Gayvertisement - Do same advertisements, have same-sex. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Edina (2014) Az Európai Unió hatása a foglalkoztatottságra. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Gábor (2014) Az indirekt beszerzés központosítása a Robert Bosch Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Gábor (2014) Piemont borászatának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Ildikó (2014) A Balanced Scorecard kialakítása az Alstom Hungária Zrt. Erőműszerviz üzletágánál. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Karolina (2014) Táplálékallergia, mint a vendégélményre negatívan ható tényező. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Mirella (2014) Budapest Főváros XIII. kerületének közbeszerzési eljárásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Mirella (2014) Budapest Főváros XIII. kerületének közbeszerzési eljárásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Mónika (2014) A fűszerpaprika fogyasztás alakulása és a vásárlást befolyásoló tényezők szerepe Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Nikolett (2014) „Bigo-ra fel!” Egy startup vállalkozás marketingstratégiájának bemutatása a Bigo Branden keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Orsolya Zsuzsanna (2014) The Radicalization of Syria, Az arab tavasz orosz külpolitikai megítélése; Szíria: Oroszország, mint védnök hatalom. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Panna Zita (2014) Marketingkommunikációs eszközök alkalmazása a hazai zenei előadók népszerűségének fenntartása érdekében. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Ágnes (2014) Hőfokszabályozós kabát piaci bevezetése és reklámkampány terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

Szabó Ágota (2014) Fúziók és vállalatfelvásárlások pénzügyi vonatkozásai a légi és tengeri szállítmányozásban. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Zoltán (2014) A 21. század új típusú kockázatai. Külkereskedelmi Kar.

Szakács Attila (2014) Az AEGON Prémium értékesítési tevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Szalay Kitti (2014) Bor és a nők. Külkereskedelmi Kar.

Szaniszló Réka (2014) A csanyikvölgyi Chinoin Zrt. készletezésének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Szanyi Alexandra (2014) Heilwasser als bestimmendes Element in dem Tourismus von Hévíz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szecskó Bernadett Rita (2014) Margarin fogyasztási szokások vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Szegedi-Kazatsay Eszter (2014) Az életstílus marketing megjelenése a Heinekenben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szele Balázs (2014) A feltétel nélküli alapjövedelem és annak lehetséges alkalmazása Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Szeles Anita Nóra (2014) Rugalmas árpolitika a szállodaiparban és a Revenue Menedzsment gyakorlata a Danubius Hotel Gellért példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szelezsán Krisztián (2014) Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai. Külkereskedelmi Kar.

Szemán Ágnes (2014) A vállalati identitás és a vállalati imázs vizsgálata és ezek átültetésének lehetőségei a modern marketingkommunikációs eszközök használatába, a debreceni Borudvar példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Szentgyörgyi Tímea (2014) Zeneipari változások az internet korában. Külkereskedelmi Kar.

Szettele Zsuzsanna (2014) Új Renault Twingo marketingstratégiája a hazai autópiacon, fogyasztói preferenciák vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Szili Nikolett (2014) Vásárolok, tehát vagyok - Az impulzusvásárlás, és ami mögötte van. Külkereskedelmi Kar.

Szilvainé Turi Anna (2014) The marketing positioning of the “EcoBoost” engine based on its environmental impacts. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilvasán Eszter (2014) A szatmári térségek jellegzetes gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilvási Zsófia (2014) A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilágyi Dalma (2014) A nemzetközi munkaerő-áramlás az Európai Unióban - A fiatalok helyzete az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Domonkos (2014) A szolgáltató központok helyválasztása, hatása a gazdaságra és az anyavállalatra az IBM példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szin Violetta (2014) Analyse des Qualität-, und Beschwerdemanagements von zwei Accor Hotels. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szlovák Gábor (2014) Nagyvállalatok növekedési politikájának vizsgálata, a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Szokolai Dóra (2014) A hagyma és annak felhasználása különböző nemzetek konyhájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szolnok Anna (2014) A jövőbe vezető út - A fenntarthatósági marketing beépítése a vállalati stratégiába. Külkereskedelmi Kar.

Szolyák Szilvia (2014) A Samsung televíziók marketingkommunikációs tevékenységének vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Szorgalmatos Dorottya (2014) Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szurok Rebeka (2014) A Móri borvidék szerepe a helyi turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Székely Zsuzsa (2014) XXI. századi mezőgazdaság európai uniós tagországként. A növényvédő szerek felhasználásának változása, a biogazdálkodás térhódítása. Külkereskedelmi Kar.

Székely L. Szilárd (2014) Technológiai innovációk szükségessége és terjedésük: háromdimenziós lézeres felmérő műszerek licencei. Külkereskedelmi Kar.

Széles Dávid (2014) Magánvasúti árufuvarozás Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Széles Ágnes (2014) Analysis of the Hungarian Tourism Ltd.'s foreign representation's activity. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szöllősi Luca Fruzsina (2014) Ügyvédi felszólítólevél - Bauförderung und Schuldschein. Külkereskedelmi Kar.

Szöllősi Zsófia (2014) Márkás termékek hamisítása az európai belső piac példáján. Külkereskedelmi Kar.

Szörnyi Márta (2014) Szolgáltató központok Magyarországon az 1990-es évektől kezdve és munkavállalói megítélésük napjainkban. Külkereskedelmi Kar.

Szücs Alexa (2014) Risk Management a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szőke Tünde (2014) A dolgozói minőségtudat fejlesztése a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Szőr Vivien (2014) A Bázel II. szabályozás gyakorlati megjelenése a K&H Bank Zrt.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Szűcs Eszter (2014) Felsőoktatási intézmények marketingtevékenysége, különös tekintettel a gazdaságtudományok képzési területre. Külkereskedelmi Kar.

Szűcs Imola (2014) Incredible dietary trends and special kitchen technologies nowadays. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Kata Rebeka (2014) A dubai raktár története a GE Lighting életében. Külkereskedelmi Kar.

Szűcs Kornélia (2014) Az Aquaworld Budapest marketingkommunikációjának vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Szűcs Laura Eszter (2014) Túró rudi fogyasztási - és vásárlási szokások. Külkereskedelmi Kar.

Sándor Henrik (2014) A Media Markt online stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Sárdi Tünde (2014) The importance of cultural policy in the European Union through the example of 'European Capitals of Culture' initiative. Külkereskedelmi Kar.

Sófalvi-Nagy Bernadett (2014) A DRUTEX S.A. ellátási láncának kritikai elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sóvágó Anikó (2014) A hátrányos helyzetű tanulók megsegítésének lehetőségei a magyar közoktatás rendszerében – két nyíregyházi középiskola összehasonlító elemzésének bemutatásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Söpkéz Péter (2014) A Magyar Telekom kintlévőség kezelési folyamatainak bemutatása és hatékonyságának javítása. Külkereskedelmi Kar.

Taba Bianka (2014) Egy szállítmányozói döntést támogató modell alkalmazásának vizsgálata a Plimsoll Szolgáltató Kft. gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Takaró Márk (2014) Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Takács Enikő (2014) A L'Oréal Paris szépségnagykövetek szerepe a marketingkommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

Tamaskovics Lilla (2014) A NESCAFÉ Dolce Gusto helyzete a kapszulás kávék piacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tamaskovics Lilla (2014) Számokban utazunk - A szállodai mutatószámrendszer két oldala. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tamási Péter (2014) A Corwell Kft. tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tamássy Gábor (2014) A készletszintet befolyásoló tényezők a Toyota-módszeren alapuló gyártásban. Külkereskedelmi Kar.

Tapolcsányi Réka (2014) Reklámok gender központú elemzése a kereskedelmi csatornákon 2000-2014-ig. Külkereskedelmi Kar.

Tar Dorottya Rozália (2014) How can product compliance be improved in Mid Ocean Brands? Külkereskedelmi Kar.

Tarjányi Réka (2014) A lovardák és lovastúra-vezetés helyzete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tarány Regina (2014) The critical analysis of the trends of "Bergsommer" holiday type and its effect on the Austrian guesthouses. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Terbócs László (2014) Gasztroblogok a magyar gasztrokultúrában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Terejánszky Anna Klára (2014) Sportinfrastruktúra-fejlesztés és turisztikai hasznosítási lehetőségek Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Timaffy Zsófia (2014) Skiing as a way of life. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tomojzer Dóra (2014) Chile szerepe a latin-amerikai régióban, illetve külkapcsolati rendszere, különös tekintettel az Európai Unióval való kapcsolatára. Külkereskedelmi Kar.

Tordai Péter (2014) Nemzetközi szállítmányozás , beszerzés az Electrolux vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Treiber Erzsébet (2014) A hazai borpiac alakulása és fogyasztási szokásainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tsap Veronika (2014) Communication does not necessarily mean understanding. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tudja Mónika (2014) Közösségi média marketing a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Turóczy Judit (2014) Kisvállalkozások különböző pályázati lehetőségei a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tuzi Alexandra (2014) A Delforg Kft. áruforgalmának elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tábi Enikő (2014) A tengeri konténeres szállítmányozás folyamata, felmerülő problémák és lehetséges megoldásaik. Külkereskedelmi Kar.

Tánczos Adrián (2014) A transzdermális tapaszok helye és piaci potenciálja a hazai gyógyszerpiacon. Külkereskedelmi Kar.

Táskai Irén Otília (2014) Étrend-kiegészítők vásárlási és fogyasztási szokásainak vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Adrienn (2014) A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Bettina (2014) A Robert Bosch Kft. képernyős munkavégzésre vonatkozó szabályozásának bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Brigitta (2014) Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Eszter (2014) Fogyasztóvédelem a légiközlekedésben (a panaszkezelés szerepe konkrét eseten keresztül bemutatva). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Judit (2014) Disztribúciós logisztika a Wacker Neuson Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Julianna (2014) Guerrilla marketing. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Júlia (2014) Egy magyar étterem üzemeltetése Németországban, Düsseldorfban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Kitti (2014) Az Erste Bank hitelkártya portfóliójának vizsgálata és marketingtevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Lilla (2014) Az élet éttermének - mint magyar tulajdonú franchise rendszernek - a bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Luca (2014) A Zwack Unicum Nyrt. értékesítésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Ágnes Anita (2014) A betegellátók akkreditációja az ellátás biztonságáért projekt bemutatása és összehasonlítása a magyar egészségügyi ellátási standardokkal. Külkereskedelmi Kar.

Tóth-Kodolányi Noémi (2014) Demográfia a nők, a családok és a támogatások tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Török Csilla Anna (2014) Hungarikumok - A zserbó, mint Hungarikum. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Török Szilvia Tünde (2014) Tőzsdei instrumentumok fundamentális elemzésének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ujszászi Klára Felícia (2014) Compare the training programs between a Hungarian and an American upscale hotels. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Urbán Emese (2014) Falusi vendéglátás a Tisza- tavi régió Heves megyei térségében, különös tekintettel Poroszló, Sarud, Újlőrincfalva, Tiszanána és Kisköre településekre- A poroszlói „Nagymama vendégház” bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Urfi Máté (2014) Analysing the methods of reaching a higher occupancy rate in hotels at lake Balaton, when facing the challenges of seasonality. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Uri Bernadett (2014) A trade marketing, mint értékesítés ösztönzési megoldás – egy kiválasztott gyógyszervállalat esetén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vadász Tamás Viktor (2014) A Tisza-tó ökoturizmusa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vajkai Kriszta (2014) A Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök elnevezésű kampányának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Van Vooren Carolien (2014) PRESENTATION AND ANALYSIS OF INTERNSHIP IN HOSPITALITY INDUSTRY AS A LEARNING TOOL FOR ENTRANTS. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Adrienn (2014) Commission decision on working time, A Budapest Bank heti jelentése. Külkereskedelmi Kar.

Varga Adél (2014) Feasibility study of a new restaurant. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Alexandra (2014) The functions, activities and importance of the Club Lounge in regards of Guest Relations at InterContinental Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Andrea (2014) Az Ibrányi járás romáinak ételei, étkezési szokásai a hétköznapokban és az ünnepeken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Dávid (2014) Lételemünk a katarzis (?). Külkereskedelmi Kar.

Varga Dóra (2014) Divatmárka piaci bevezetése - Egy divatmárka létrehozása, annak népszerűsítése és reklámozása-. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Eszter (2014) A tengeri konténeres szállítmányozás biztonsági kockázatainak kezelése elméletben és gyakorlatban. Külkereskedelmi Kar.

Varga Klaudia (2014) "Szelek szárnyán" - Összehasonlító elemzés Magyarország és Spanyolország megújuló energiapolitikájáról, fókuszban a szélenergiával. Külkereskedelmi Kar.

Varga Nelli (2014) Az érzékszervi marketing alkalmazási lehetőségei a szállodai kommunikációban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Patricia (2014) History and development of E-commerce, Online shopping and the situation analysis in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Regina Alexandra (2014) Egy modern színházi és filmes alkotócsoport marketing lehetőségei a 011 példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Varga Rita (2014) Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Réka Rita (2014) A nők helyzete és szerepe a munkaerő-piacon. Külkereskedelmi Kar.

Varga Viktória (2014) Az alkalmazott áruazonosítási rendszerek hibáinak vizsgálata a DHL-nél a tengeri gyűjtő import szállítmányozás keretében. Külkereskedelmi Kar.

Varga Viktória (2014) A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Vivien Lilla (2014) Analysis of Emotional Intelligence and its Development Opportunities in the Hungarian Hotel Industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Zsófia (2014) Az európai uniós támogatások pénzügyi szempontú hatásvizsgálata, különös tekintettel a magyarországi kis- és középvállalkozásokra. Külkereskedelmi Kar.

Varga Zsófia (2014) Critical analysis and development of the current online marketing strategy of Jankovich Kúria Wellness Hotel****. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Éva Renáta (2014) Az A. Schulman Magyarország Kft. árpolitikájának elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Éva Renáta (2014) Az A. Schulman Magyarország Kft. árpolitikájának elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vasné Móricz Zsuzsanna (2014) MSZ EN ISO 9001:2009 szabványra vonatkozó bevezetési javaslat az Éremmester Kft. esetén. Külkereskedelmi Kar.

Vass Edit (2014) Az online marketing eszközeinek hatékony alkalmazása a turizmus területén a kőszegi Alpokalja panzió példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vass Nikolett (2014) Problémák és megoldások a Nemzeti Dohányboltok logisztikai folyamataiban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vass Szilvia (2014) Vállalati CRM rendszer bevezetésének hatása a kereskedelmi folyamatokra a Salzgitter Mannesmann Acélkereskedelmi Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vass Viktória (2014) Tehetségkutató, mint közvetett marketingkommunikációs eszköz egy énekes karrierjében. Külkereskedelmi Kar.

Vastag-Vámos Kamilla (2014) Az EU-Afrika kapcsolatok biztonság- és védelempolitikai vetülete. Külkereskedelmi Kar.

Vaszi Emőke (2014) Hormonális fogamzásgátlók piaci bevezetésének marketing kihívásai az Egis Gyógyszergyár Zrt. példáján keresztül bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Vereczkey Zoltán (2014) The background of European and domestic electronic payment systems. Külkereskedelmi Kar.

Veresné Kerepesi Adrienn (2014) A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Veszelovszky Éva Mercédesz (2014) Az Európai Unióhoz csatlakozott délszláv országok integrációs folyamata. Külkereskedelmi Kar.

Vidi Sándor (2014) A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vidák Barbara (2014) A Többszintű folyamataudit, mint minőségfejlesztő rendszer a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Vigh Dóra Krisztina (2014) Turisztikai imázs vizsgálat Abruzzo régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Villangó Ádám (2014) Pálinkafőzés, pálinkafogyasztás a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vilman Amália (2014) Guide on EU Funding and Hajdú-Bihar County's Strategic Plans. Külkereskedelmi Kar.

Vinczefi Éva Tünde (2014) Székelyföldi atyhai településen elhelyezkedő ingatlan hasznosításának turisztikai lehetőségei - különös tekintettel az agroturisztikai szolgáltatásokra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Viszkok Nóra (2014) A bankunió kialakítása, az eurózónán kívüliek csatlakozása. Külkereskedelmi Kar.

Vizy Márton (2014) A III. kerület arculata és városmarketingjének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vámos Anita (2014) Településmarketing Zuglóban. Külkereskedelmi Kar.

Vámosi Attila (2014) A fenntartható fejlődés és a vállalati társadalmi felelősségvállalás kapcsolata a Duna Aszfalt Kft.-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Várvölgyi Dániel (2014) A beszállítók értékelésének folyamata és a beszállítói bázis kialakítása egy termelő, multinacionális vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Vén Zsófia (2014) Energy revolution - shale gas exploitation. Külkereskedelmi Kar.

Vígh Judit (2014) Az IKEA társadalmi felelősségvállalásának bemutatása. A világ legfontosabb emberei a gyermekek. Külkereskedelmi Kar.

Vígh Klaudia (2014) Kína és az Európai Unió kapcsolata, avagy Kína befolyása az Európai Unióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vízkeleti Orsolya (2014) Az energiaitalokkal kapcsolatos élmények vizsgálata a fogyasztók körében. Külkereskedelmi Kar.

Völler Zsófia (2014) A multikulturalizmus problémája Németországban, az új világrendben. Külkereskedelmi Kar.

Vörös Kinga (2014) A közbeszerzések szabályozása az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Wahl Krisztina (2014) Was bedeutet "Wissensgesellschaft"?/ A németországi választások tanulságai. Külkereskedelmi Kar.

Wiesner Ákos (2014) A Ventacid Hungária Kft. minőségirányítási rendszerének, továbbá környezettudatos működésének a vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Winkler Orsolya Anna (2014) Reálisak-e a maastrichti konvergencia-kritériumok napjainkban is? Miként lehetne megreformálni a tényezőket, illetve mértékeket, különös tekintettel a 2004 után csatlakozott kelet- és közép európai országok helyzetére? Külkereskedelmi Kar.

Wittmann Ádám (2014) Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zaja Blanka (2014) A kínai külpolitika néhány kérdése az új világrendben, különös tekintettel az ország regionális szerepére. Külkereskedelmi Kar.

Zaveczky Mariann (2014) A borfogyasztás élettani hatásai, borfogyasztási szokások és a kínálat elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zettelmayer Tibor (2014) The global financial crisis and its effect to the Hungarian external economy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zhang Mengna (2014) A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zsebők Zsanett (2014) A gépipari folyamatba szervezett gyártástechnológiai rendszer működése során fellépő lemezsérülési és egyéb összeszerelési hibák elemzése és csökkentése a Trumpf gyakorlatában. Külkereskedelmi Kar.

Zsellér Lolita (2014) Public relations tevékenység pozitív hatása egy állami intézményre, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zsetkó Nikolett (2014) A CE jelölés szerepe az áruk szabad mozgásának szabályozásában a belső piacon. Külkereskedelmi Kar.

Zsiga Vivien (2014) A munkaerő-toborzás és a közösségi média oldalak kapcsolata A Hays Hungary Kft. közösségi médián keresztüli marketingtevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zsótér Barbara (2014) A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zubora Katalin (2014) Campania régió turisztikai keresletének és kínálatának bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Zvara Tímea (2014) Létezik egyáltalán vírusmarketig? Avagy a vírusmarketing újradefiniálása. Külkereskedelmi Kar.

Éles Márk Roland (2014) Minőségügyi oktatás – Fit For Quality Akadémia – az FAG Magyarország Ipari Kft-nél az autóipari folyamatszemlélet tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Ódor Balázs (2014) Japán konyhaművészetének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Óvári Ádám (2014) Co-branding’s effects on consumer perception and behavior with a focus on ingredient branding strategies. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ördög Orsolya (2014) A bankok felelőssége az akkreditívben. Külkereskedelmi Kar.

Üveges Péter Attila (2014) Rendezvényszervezés és -lebonyolítás a Petneházy Club Hotelben, egy konkrét rendezvény példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Őrsi Virág (2014) Két e-könyv áruház összehasonlítása szemkamerás kutatással. Külkereskedelmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 07:28:02 CEST.